facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderij Cultuurpodium

Boerderij Cultuurpodium

Info

Cultuurpodium Boerderij

Geschiedenis

Venue in Zoetermeer Holland (near The Hague), with a great program; rock, prog, jazz, blues and dance. Check our website for more information!

Adres: Amerikaweg 145, 2717AV Zoetermeer
Telefoonnummer: 0031 (0) 79 3211012
Stad: Zoetermeer
Route: Amerikaweg 145
Postcode: 2717AV



op zoek naar gerelateerd: cultuurpodium boerderij geplande evenementen, de boerderij zoetermeer parkeren, de boerderij zoetermeer programma, pop boerderij zoetermeer, de boerderij zoetermeer capaciteit, de boerderij zoetermeer zitplaatsen, abc boerderij, podiumcafe zoetermeer
Recensies
De Boerderij heeft regelmatig jazzrock/fusion concertjes. Na corona heeft het geweldige optreden van Lee Ritenour & Dave Gruson eindelijk plaatsgevonden !
Veel te kleine zaal voor behoorlijke concerten. Muziek is daardoor veel te hard waardoor alles overschreeuwd wordt. Geen veilige omgeving wanneer er iets gebeurt. Deze keer met concert was er iemand gevallen waarbij knie uit de kom maar kon gewoon niet in schappelijke tijd afgevoerd worden. Beschamend! Geen kluisjes voor je spullen maar een eenvoudige garderobe om enkel je jas op te hangen. Koop je dus vooraf merchandise mag je daar de rest van het concert mee lopen. Belichting vaak direct in je gezicht waardoor je niets meer ziet. Dan ook nog eens halve liter Bavaria voor 6,50 euro. Mij zien ze hier niet meer.
Mooi authentieke concertzaal met ruime opzet, groot podium . Akoestiek is prima, er is ook een mogelijkheid om op het balkon te staan. Zaalgrootte is ook prima, niet te groot. Vriendelijk personeel, leuk café en normale prijzen. Ook prima parkeermogelijkheden.
Geweldige ambiance. Nette toiletten. Vriendelijke bediening. In de zaal maar ook boven genoeg plek om van de muziek te genieten. Ik kan niet wachten tot ons volgende bezoek.
Heerlijk concert van Manfred Mann in de Boerderij. Prima zaal met goed geluid. Garderobe en bar goed verzorgd, vriendelijk personeel. Parkeren voor de deur.
Altijd een feestje! Heerlijke zaal, precies de juiste afmetingen voor een concert, want ik hou niet zo van die massale concerten in grote stadiums. Daarbovenop is het geluid bijna altijd zeer goed afgestemd. Heel af en toe valt er wel eens wat op aan te merken, maar dat is echt bij uitzondering. Ik kom er zo'n 3 of 4 keer per jaar, dus ik heb al vele tientallen concerten meegemaakt in de Boerderij. Voor mij geen betere zaal. Het enige wat ik als nadeel kan bedenken is dat de zaal stipt om 19:30 open gaat. Wat mij betreft zou dat eerder mogen, want ik wacht liever binnen aan de bar dan buiten in de kou...
Goeie programmering en een gezellig café maar het is gewoon veel te druk. Je kunt niet bewegen, meestal niks zien en het barpersoneel wurmt zich iedere twee minuten langs je heen. Verder wordt er totaal niet gehandhaafd op mensen die overlast veroorzaken, het barpersoneel staat erbij en kijkt ernaar, al zijn die mensen door andere bezoekers al meerdere malen aangesproken. Fijn dat er nu wel op schermen achter de bar wordt medegedeeld dat het de bedoeling is stil te zijn tijdens een concert en dat je om bij te kletsen naar het café moet gaan maar dit werkt helaas niet genoeg.
Leuke locatie voor kleinere concerten etc. Geluid prima en bar kleinschalig maar goed en vriendelijk. Beneden alleen staan en balkon kleine tribune dus zitten lastig en zicht afhankelijk van je lengte. Parkeren vraagt wat geduld net als binnenkomen en je stast buiten tijdens het wachten dus hopen op goed weer. Mooie agenda met pfima line ups
Geweldig, prachtige zaal. Een must voor de muziekliefhebber en vriendelijke bediening.
De Boerderij haalt vele "gouden oude" bands binnen waaronder Manfred Mann's Earth Band. Fantastisch!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Boerderij Cultuurpodium met het openbaar vervoer


Zoetermeer, Voorweg Laag 110 meter
3
34
4
Zoetermeer, Voorweg Hoog 140 meter
3
Zoetermeer, Voorweg Hoog 140 meter
3
Zoetermeer, Voorweg Laag 160 meter
3
34
4

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid