facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boerderij camping Op den Diesdonk

Boerderij camping Op den Diesdonk

Info

De combinatie van het gemoedelijke boerenleven en natuur levert een ideaal, betaalbaar vakantieverblijf op voor jong en oud.

Geschiedenis

Weg van alle drukte vindt u even buiten het gemoedelijke brabantse dorpje Asten-Ommel boerderijcamping Op den Diesdonk. De camping bevindt zich achter de karakteristieke langgevelboerderij en loopt over in de bossen. Maak rustig een keuze uit een staanplaats op een van de ruime velden of een van de 2-persoons appartementen.

Een apart speelterrein met grote zandbak, trampolines, skelters en diverse speeltoestellen staan garant voor volop kinderplezier!

U kunt gratis gebruik maken van het subtropisch zwemparadijs met sauna, stoom- en strandbad van het dichtbij gelegen recreatiepark Prinsenmeer.

Wat u beslist niet mag missen is een van de wandelroutes door Nationaal Park De Groote Peel. Wilt u grotere afstanden afleggen dan kunt u gebruik maken van onze kaarten die u door middel van het fietsknooppuntensysteem door de regio leiden.

En er is nog veel meer te doen in de regio. Denk hierbij aan :
- Klok en Peel museum Asten
- Natuur-historisch museum 'De Peel'
- Weverijmuseum Geldrop
- Botanische tuin
- Beeldenhof Sculpture
- Het beekdal van de Astense AA
- Bezoekerscentrum Mijl op Zeven
- Toverland (leuk voor de kleinsten onder ons)
- Fietsen of wandelen door de Strabrechtse Heide
- Met de auto binnen 30 minuten in de gezellige en mooie steden Helmond, Eindhoven, Weer & Venlo

Wij heten u van harte welkom: Op den Diesdonk!

Fam. Mennen

Adres: Diesdonkerweg 24, 5724 PG Noord, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0493-694030
Stad: Noord
Route: Diesdonkerweg 24
Postcode: 5724 PG



op zoek naar gerelateerd: Camping Deurne, Mini camping Someren, Camping in Asten Heusden, Goedkope camping Noord-Brabant, SVR campings in de Peel, Svr camping in Deurne, Camping De koehoorn Deurne, Kleine camping Brabant met zwembad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Vakantievilla Kaatsheuvel Vakantievilla Kaatsheuvel 18 km Wij beschikken in Kaatsheuvel over een prachtige vakantievilla voor 6 personen.
Leerfabriek Stadsstrand 2015 Leerfabriek Stadsstrand 2015 25 km Intiem gezellig stadstrand met carribische bar. Openingstijden; spontaan, op reserver...
De Vlotte Vloot De Vlotte Vloot 41 km Zojuist contact gezocht over de telefoon met dit bedrijf. Na uitgescholden te worden ...
Medifit Personal Training Medifit Personal Training 53 km Ik kom er om mijn spieren rond mijn knieën op te trainen. Prima begeleiding als je er...
Fokkerij Merværdi Fokkerij Merværdi 56 km Fokkerij Mærværdi is een kleine fokkerij in Noord-Brabant. We fokken en verkopen rasz...
Team 240 Leef Waterschansloop Team 240 Leef Waterschansloop 97 km Team 240 Leef! Organiseert een jaarlijks terugkerende prestatieloop op en rond het in...
Recensies
Mooie rustige camping, goed sanitair, hele aardige campingeigenaren. Mooie fietsomgeving. Wij komen zeker een keer terug omdat we weinigg gefietst hebben door de hoge temperatuur, en de vele visite die we mochten ontvangen, wat overigens heel gezellig was. Kwamen voor 1 weekend, zijn heel veel langer gebleven.
Mooie en rustige camping met uitzicht op mooie paarden! Mooie camperplaatsen! Uiterst vriendelijke beheerster/eigenaresse en prima en schoon sanitair! Je kunt er goed fietsen en er zijn leuke plaatsjes in de omgeving! Jammer dat hier toen wij er waren een groepsvorming merkbaar was tussen de lang kampeerders en diegene in de huisjes. Passanten of onbekenden voor een weekje werden genegeerd. Er werd geroddeld en een goedemorgen o.d. kon er niet vanaf bij de regelmatig terugkerende gasten. . Jammer, dit doet de camping echt te kort.
Hele vriendelijke, kleine camping met alles wat je nodig hebt. Ik sliep in de Pipo wagen, perfect voor 1 of 2 personen. Wel oppassen met warm weer, want de wagen neemt alle hitte op. Neem dan zelf een ventilator mee. Als de zon weg is koelt we wagen gelukkig weer snel af. De parasol en picnicktafel die erbij zaten waren een perfecte uitkomst voor dagen dat het te heet was om s middags binnen te zitten. Sanitair was super netjes.
Op een fantastische plek direct aan het bos en weilanden ligt deze mooie camping. Mooie plaatsen, goed onderhouden en een modern, zeer schoon sanitairgebouw. Prachtige omgeving om te wandelen en fietsen. Maar ook de dorpen Asten en Deurne met winkels en restaurants dichtbij. Goede keuze voor een fijne vakantie!
Mooie plaats met mooi sanitair. Heerlijk om te fietsen in de omgeving. Camperplaats groot genoeg.
Wat is er fijn aan deze camping?! Nou dat zal ik zeggen, echt alles is top!! Fijne omgeving, vriendelijk ontvangst en een hele fijne sfeer. Zeer schone sanitair, meest fijne douche die ik heb meegemaakt op een camping de eigenaresse echt een vriendelijk open en fijne vrouw. Ik raad iedereen die van een beetje rust houdt deze camping aan!! Wij komen zeker weer!!
Veld is niet goed wordt niet bijgewerkt sanitair gedeelte is vernieuwd maar wordt niet goed gereinigd eigenaren zie je alleen als er nieuwe mensen komen wordt niets georganiseerd. Geen informatie van wat er te doen is in de omgeving zelfs tel.nu. van bv. Dokter. Enz. Fiets routes zijn er ook niet , gezamenlijke ruimtes zijn er ook niet.
9 Mei 2022 zijn wij Op den Diesdonk geweest gastvrij zijn wij ontvangen. Een hele gezellige camping met goed sanitair. Afdruiprek en wasteiltje voor de afwas wat ik nog negens anders heb gezien. En je loopt zo het bos in prachtige omgeving.
Mooie locatie en hele vriendelijke eigenaren met mooi en schoon sanitair familiedag 2019 was helemaal top!
Leuke camping klein maar fijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid