facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boer Sil

Adres: 14 Bosrand, 7991 PA Dwingeloo
Telefoonnummer: +31623305669
Stad: Dwingeloo
Route: 14 Bosrand
Postcode: 7991 PA



op zoek naar gerelateerd: Biologische winkel Dwingeloo, Biologische markt Frederiksoord, Bosrand 14 Dwingeloo, Sil de Boer, Boerin Saar
Recensies
Erg leuk en vriendelijk. Met een zelf oogst abonnement mag je je eigen groente oogsten van het land. Het wordt gewaardeerd als je soms ook even helpt met onkruid wieden of op een andere manier de handen uit de mauwen steekt.
Fantastische locatie, wij hebben hier een zelfoogst abonnement, heerlijke en eerlijke groenten die je zelf van het land mag halen.ook het winkeltje heeft mooie producten, vlees, schapenkaas. Echt een keertje aangaan zou ik zeggen!
Mooie verse producten: groenten maar ook Haloumi, ricotta en yoghurt van eigen schapen. Fijne, bevlogen mensen die op een respectvolle manier landbouw bedrijven. Zo kan het ook!
Lekkere verse groente van het land aangevuld met vers fruit! Heerlijk en aan te raden!
Heel aardige mensen. Voor het eerst daar hun zelfgemaakte vlierbessensap op. Lekker verfrissend. Prachtige omgeving. Leuk stalletje aan de weg waar je 'van alles en nog wat' kunt kopen.
Boer Sil heeft goede producten en alles biologisch. Op deze manier zouden meer boeren moeten werken! Je ziet dat het wél kan en ook om met een gezin van te leven. Ga zo door, de moeite waard om er iets te kopen!
Gedreven biologische boer met mooie producten en een uitgebreide streekwinkel.
Prachtige omgeving. Hele mooie bloemen en kruidentuin. Alle groenten worden biologisch verbouwd. Toppie.
Leuk concept, je reie langs en kijkt wat je wilt van de tafel. Alles is 1.50
Fantastische en heerlijke groenten en fruit
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid