facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boer Sails Zeilmakerij Den

Boer Sails Zeilmakerij Den

Info

All-round zeilmaker word je niet zomaar. Daarvoor is in de eerste plaats een brede expertise en een jarenlange ervaring nodig. Den Boer Sails heeft die expertise en ervaring ruimschoots in huis.

Adres: Ridder van Dorplaan 5 A, 3284 AT Zuid-Beijerland
Telefoonnummer: 0186 612 702
Stad: Zuid-Beijerland
Route: Ridder van Dorplaan 5 A
Postcode: 3284 AT



op zoek naar gerelateerd: Zeilmakerij Oud-Beijerland, Zeilmakerij platbodem, Zeilmaker Numansdorp, Clipper canvas
Recensies
Nieuwe fok voor onze Van der Stadt 44 besteld. Gastvrij ontvangen, prima uitleg en er werd ruim tijd voor ons genomen. Onze vorige zeilen zijn ook steeds prima bevallen, we hebben dus alle vertrouwen dat dit ook weer een top zeil gaat worden! Bijgevoegd een staal van het nieuwe doek en ons oude zeil.
Een super bedrijf met hele goede kwaliteit. Maken al jaren voor ons de regengoten voor onze parasols op het terras en het is echt top werk. Alles is op maat gemaakt en is altijd een grote puzzel maar Niels krijgt het altijd super voor elkaar. Daarnaast is Niels altijd erg flexibel als er een noodgevalletje is. Een echt aanrader dus!
Een zeer goede zeilmaker, anders zou ik daar niet komen! Maakt uitstekende traditionele zeilen voor platbodems.
Mijn 2 ritsen waren kapot van mijn boot kap ik belde kon de week er na gelijk langs om hem weg te brengen na 1dag werdt ik gebeld dat hij gerepareerd was. vriendelijke personeel en zeer netjes gerepareerd ga daar dit jaar een nieuw zeil laten maken.
Jarenlang al leverancier van onze zeilen op de Scouting. Zeilen worden iedere week gebruikt en gaan decennia lang mee voor de eerste slijtage plaats vindt. Perfect.
In 1978 zeilen laten maken voor platbodem van 21 meter. Zeil er nu 2017 nog mee.
Een van de laatste zeilmakers voor het klassieke zeilschip. Ambachtelijk gedreven. Hoge kwaliteit.
Snelle service en goede kwaliteit bedankt voor de snelle levering!
Hier wordt maatwerk geleverd obv jarenlange ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid