facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boer'n Trek

"Voor de lekkerste burgers, snacks, broodjes, ijs en meer! Softijs bereid met verse melk, en dat proef je!"
Adres: 4B Bos Weg, 9351 AA Leek
Telefoonnummer: +31594699081
Stad: Leek
Route: 4B Bos Weg
Postcode: 9351 AA



op zoek naar gerelateerd: Hamburger Leek, Lunchroom Leek, Dorpskamer Leek openingstijden, Friterie Leek, Restaurant Leek, Snackbar Roden, Lunch bestellen Leek, Shoarma Leek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Leek Pizzeria Leek 169 meter Ruim 100 gerechten waaronder pizza's, menu's, calzone's, kapsalons, snacks, schotels,...
De Friterie De Friterie 759 meter Na te hebben aangegeven dat er nooit te veel mosterd op een broodje kroket kan. Hebbe...
Recensies
Het zag er prima uit en het was heerlijk. De klompjes zijn ook zeker een leuke toevoeging
Door omstandigheden bestelling moeten annuleren, terwijl bezorger al onderweg was. Kwam veel begrip van personeel. Bestelling was al betaald. Belde vandaag op en kon als nog mijn bestelling van gisteren ontvangen zonder extra kosten. Heel erg bedankt namens ons!
De allerbeste van Leek. Goed eten, super leuk personeel en de aller aller aller beste burgers en eierballen. Het is altijd weer een feestje als we bij deze Boer'n op bezoek gaan of als ze bij ons komen bezorgen. Top service, een dikke aanrader! Tip: probeer eens een Rare Snuiter. Klinkt misschien gek maar is echt super lekker. Tot snel toppers :
Geweldige goede zaak! Heerlijk krokant gebakken patat en heel veel keuze in snacks. De moeite waard om er eens te gaan eten!
Gezellige cafetaria met veel verschillende menu's voor een betaalbare prijs en zeer ruim assortiment aan milkshakes! Wc aanwezig.
Lekker eten voor en ook voldoende keus voor vrienden met een glutenvrij dieet. Dit is niet bij alle zaken zo goed geregeld namelijk.
Op zaterdag besteld. Een uur moeten wachten op bestelling. Waarom dan toch 5 sterren? Puur op basis van kwaliteit, alles zag er goed uit en smaakte erg goed. Eten was zo warm dat ik moest wachten voordat ik kon beginnen met eten. Dit heb ik bij bezorgen nog nooit meegemaakt.
Echt een stapje meer dan je standaard cafetaria en dat waardeer ik. Goede burgers en leuk geserveerd. Moderne zaak en aardige mensen!
Heerlijk eten, maar weer diverse gasten die hun mond kapje niet voor hebben. Zeer irritant en jammer dat er niets van gezegd wordt. Regels zijn regels. En laten we toch gewoon luisteren. schijnt toch best moeilijk te zijn. Jammer dat jullie er geen aandacht aan besteden.
Een cafetaria waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Telefonisch besteld. Een alleraardigste vriendelijke medewerkster nam hulpvaardig de bestelling aan. Het kon bezorgd worden rond de door mijn voorgestelde tijd. De medewerkster die het bracht was ook zeer klantvriendelijk en hulpvaardig. Correcte en hygiënisch afgeleverd. De hamburgers? In 1 woord geweldig! De frites..heerlijk en geweldig goed gebakken. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid