facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boer en Dier.nl

Boer en Dier.nl

Info

Webshop voor al uw producten voor Boer en Dier

Geschiedenis

Agrarisch en veevoeder Te Morsche al ruim 60 jaar voor al u veevoeders en kunstmest benodigdheden. Als onze producten worden eventueel logestort geleverd of in zakgoed. Nieuw is onze webshop www.dierenspeciaalzaakwierden.nl op onze webshop staat een ruim assortiment agrarische benodigdheden! U kunt zich er ook aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van eventuele actie en informatie!

Adres: Nijverdalsestraat 50A, 7642 AE Wierden
Telefoonnummer: 0546571521
Stad: Wierden
Route: Nijverdalsestraat 50A
Postcode: 7642 AE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Middelveld Klauwverzorging Klauenpflege Middelveld Klauwverzorging Klauenpflege 2 km Mijn werk bestaat uit het bekappen van koeien zowel preventief maar ook kreupele koei...
Timmerman BV Timmerman BV 2 km prima reparatie uit gevoerd van morgen
Kamerink Landbouwmachines Kamerink Landbouwmachines 4 km Goed en vriendelijk geholpen met aankoop van een bloter
Kalverhouderij Dekker Kalverhouderij Dekker 5 km Top bedrijf. Alles ziet er super verzorgt uit.
Reggezuivel Reggezuivel 6 km eerlijke zuivel die heerlijk smaakt! en de verkoop vanuit een pipowagen maakt het hel...
Bossink Holsteins Bossink Holsteins 9 km Een overzicht van de fokkerij en bezigheden bij Van der Kolk Melkvee van Gerrit en Ge...
Recensies
Wat een genot, een weekendje tussen de koeien. Helemaal tot rust, terwijl onze dochter zich vermaakt op het erf! Zeer vriendelijke eigenaren, met leuke tips over de omgeving. We gaan zeker terugkomen!
Uitstekend! De rust en ruimte op het erf. De kinderen hebben zich prima vermaakt!
De huisjes liggen prachtig aan een weiland. Zijn van alle gemakken voorzien.. Er is zelfs een sauna aanwezig. De eigenaar is erg vriendelijk en geeft bij aankomst verschillende tips die je kunt ondernemen in de omgeving. Je kunt de auto voor het huisje parkeren wat fijn is. Toen wij er waren waren enkele kalfjes net van hun moeder gehaald waardoor wij hebben 'genoten' van wat klaagzang.
Fijn huisje op een mooie plek en vriendelijke eigenaren. Volop gewandeld langs de Regge en een trampoline voor ons dochtertje. Sauna is ook erg fijn. Tuin met schitterend uitzicht en en toch beschut.
Fijn om producten van eigen Wooldrink-grond te kopen. In het winkeltje verkopen ze eieren en zuivel soms groenten uit eigen tuin. Als ze gesloten zijn kun je eieren kopen die buiten in de kast staan. Vriendelijke mensen en de drempel is lekker laag. Ik beveel het iedereen aan!
Prachtig uitzicht vanaf de hooischuur waar we overnachten. De kinderen wilde niet meer weg... trampoline voor de deur, skelters, tractors, kalfjes, koeien en een prachtige wandelroute in de omgeving. We komen hier zeker terug!
Zo genoten van alles wij en de kinderen hebben het geweldig gehad . De boer super vriendelijk.Kamers: 5/5
Heerlijke rust, prachtig uitzicht en vriendelijke mensen. Sauna in het huisje maakt het ook nog eens super ontspannend.Kamers: 5/5
Top locatie, leuk huis vrij in de natuur tussen de koeien. Leuke fam.
Prachtige locatie.zeer landelijk en rustig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid