facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boelens Interieur

Boelens Interieur

Info

Boelens interieur is een nieuwe meubelmakerij in Diemen tegen Amsterdam aan. Wij ontwerpen en denken mee over alles op het gebied van meubels in uw interieur.



"Boelens Interieur is een meubelmakerij in Amsterdam. Wij ontwerpen en maken meubels die precies bij jouw interieur en woning passen. Heb je zelf een idee of ontwerp voor een meubel? Wij denken graag met je mee om jouw ideeën tot leven te brengen.Natuurlijk ben je ook altijd welkom in de werkplaats om kennis te maken om vervolgens samen een plan te maken voor jouw ultieme droominterieur!"
Adres: verrijn stuartweg 52, 1112AX Diemen
Telefoonnummer: 06 39 559 286
Stad: Diemen
Route: verrijn stuartweg 52
Postcode: 1112AX


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Artisan Makers Artisan Makers 148 meter Artistieke & Ambachtelijke vervaardiging van meubilair en kunst Meubilair en kunst wa...
HP Boxsprings HP Boxsprings 1 km Kan deze bedden zaak aan iedereen aanbevelen. Ontzettend kundig geholpen door Jolanda...
Recensies
Ontzettend blij met mijn maatwerk meubel. Gezien mijn wensen dacht ik eerst dat het onmogelijk was dit te realiseren. Boelens luistert goed naar de klant en werkt je idee nog mooier uit, dan je zelf eerst voor ogen had. Een echte vakman.
Ik was op zoek naar een meubelmakerij waarbij je geen nummer bent, waarbij ze met je meedenken, actief betrokken zijn en perfectie nastreven. Boelens intereur is al het bovenstaande en meer!
Super mooi product afgeleverd! Mijn wens heeft Boelens Interieur gevisualiseerd en uitgewerkt tot een mooi resultaat. Wil je iets, maar kan je het niet vinden? Dit bedrijf maakt het voor je!
Kwaliteit meubelmaker. Ontzettende mooie kast op maat laten ontwerpen en plaatsen. Vakwerk.
Topkwaliteit voor een mooie prijs! Echt vakmanschap, waarbij goed naar de wensen van de klant wordt geluisterd. Nogmaals bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid