facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boelen Tweewielers

Boelen Tweewielers

Info

Ben je opzoek naar een betaalbare fiets in Zwolle en omgeving? Wij hebben altijd een betaalbare fiets staan! Gespecialiseerd in kinderfietsen!



"Specialist in de verkoop van gebruikte kinderfietsen, Elektrische fietsen en Transportfietsen. Wij zijn uitsluitend op afspraak geopend voor verkoop op woensdag, vrijdag en zaterdag."
Adres: Mulertkamp 47, Zwolle
Telefoonnummer: +31650228417
Stad: Zwolle
Route: Mulertkamp 47



op zoek naar gerelateerd: Boelen Marktplaats, Mulertkamp 47 Zwolle, Tweedehands fietsen Zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bart de Fietsenmaker Bart de Fietsenmaker 389 meter Opgelicht. Ze zouden mijn achter band vervangen buiten en binnen, daarvoor heb ik ook...
Fietsen van Freek Fietsen van Freek 629 meter Enige tijd geleden bij Freek een mooie tweede hands fiets voor mijzelf gekocht. In ov...
Custom Cruisers Custom Cruisers 2 km Hard werkende jonge, die service verleend. Bij meerdere zaken geweest en telkens te h...
Crosbikes Crosbikes 2 km "Crosby's Bikes", aka Crosbikes is dé shop voor betaalbare fietsen van hoge kwaliteit...
Stappenbelt Stappenbelt 3 km Koffie staat klaar,Heel goed geholpen. Neemt ruim de tijd voor je. Leuke bikefit geha...
Stella Fietsen Stella Fietsen 4 km Had een probleem met mijn stuur, ik kon maar geen fijne houding vinden. Ik zat over e...
Schutte Tweewielers fietsspeciaalzaak Westenholte/Stadshagen/Zwolle Schutte Tweewielers fietsspeciaalzaak Westen... 6 km We hadden een lekke band, maar helaas hadden ze geen tijd om de band te plakken. We m...
Aphex Customs Aphex Customs 9 km Even langs geweest om voor hulp te vragen met mijn installatie. Werd gelijk op een sn...
Recensies
Mooie fiets gekocht voor mijn dochter, tegen een eerlijke prijs. Advertentie op Marktplaats was duidelijk en kwam overeen met de werkelijkheid. Na vriendelijke ontvangst was de deal snel gesloten en bracht Robert de fiets netjes bij ons thuis. Bedankt!
Goeie fiets voor zoon van 10 gekocht. Verkoop op afspraak waardoor we niet hoefden te wachten en er tijd en aandacht voor ons was. Prettig en vriendelijk contact. Zeer klantgerichte service. Aanrader!
Vandaag een mooie fiets gekocht voor onze dochter. De eigenaar denkt met je mee en geeft prettig advies. Voor een volgende fiets zouden wij hier zo weer naartoe gaan.
Afgelopen tijd twee fietsen bij Boelen gekocht voor de kinderen. Prima fietsen tegen een leuke prijs. Hij levert goede service, reageert snel op berichten en hanteert schappelijke prijzen. Een aanrader!
Al meerdere fietsen besteld bij Boelen! Fijne en eerlijke verkoper. Goede prijs kwaliteit. Ik kan Boelen zeker aanbevelen.
Super eerlijke verkoper, denkt goed met je mee. Ik heb hier een fiets voor mijn zoontje gekocht en zal hier zeker weer komen.
Gister deze zie bijgevoegde foto fiets gekocht bij Boelen Tweewielers. Erg tevreden mee! De fiets staat er precies zo bij als geadverteerd en werkt uitstekend. Het contact met de eigenaar verliep tevens erg prettig. Een vriendelijke man die even hielp met het zadel op de juiste hoogte instellen voor een testritje. Kortom, ik ben zeer tevreden!
Half jaar geleden een Sparta fiets voor onze dochter gekocht bij Boelens. Prima fiets en het contact verliep goed, Robert is erg service gericht. Dat bleek nu ook weer toen de fiets wat mankementen begon te vertonen zoals je dat hebt met fietsen die vaak op een schoolplein staan. Alles werd in overleg gerepareerd tegen een goede prijs. Heel blij mee!!
Communicatie verliep prettig, behulpzaam. Fiets die ik wilde gezocht in z’n opslag en klaar laten maken door externe fietsenmaker. Als er wat was kon ik terug komen was de boodschap, dus fijn! Kort na aankoop bleek de verlichting niet te werken en na kort contact kon ik al snel erna een nieuw lampje op komen halen. Helaas lag na een week ook de ketting eraf was heel slap dus versnelling etc moest er allemaal af om het te spannen. Hier heb ik niet meer over gebeld, maar de fietsenmaker had de fiets dus wel beter kunnen checken dan gedaan is. Maar volgens mij wil Boelen dit op korte termijn ook in eigen beheer houden, dit zelf gaan uitvoeren. Dan komt het vast helemaal goed met de service die hij aanbiedt en qua hoe belangrijk hij een tevreden klant vindt! Al met al ben ik zeer tevreden en kijk ik voor een volgende fiets zeker weer bij Boelen Tweewielers!
Medio september een tweedehands kinderfietsje gekocht. Na twee weken was de trapas/ naaf kapot, dus het kon nie anders dan dat die gebreken er al bij aankoop waren, maar de service was minimaal. Boelen wilde met tegenzin repareren en hij gaf geen duidelijkheid over de reparatietijd. Ook verschuilde hij zich achter het ontbreken van een garantietermijn. Dat is makkelijk rotzooi slijten. Voor mij was het de hoofdpijn niet waard, dus heb mijn verlies genomen en de fiets afgeschreven om vervolgens elders te kopen. In de toekomst iig geen Boelenfiets meer. Mocht je toch zaken met de man doen, spreek duidelijke servicevoorwaarden af voor het geval je de kat in de zak koopt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Boelen Tweewielers met het openbaar vervoer


Zwolle, Troelstralaan 290 meter
6
8
Zwolle, Troelstralaan 310 meter
6
8
Zwolle, Nieuwe Deventerweg/KWS 370 meter
161
Zwolle, Nieuwe Deventerweg 450 meter
6
8
Zwolle, Nieuwe Deventerweg 460 meter
6
8

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid