facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekshop Josia

Boekshop Josia

Info

welkom bij onze gezellige boekshop Josia aan de Middenweg in Andijk. Wij hebben een ruim aanbod van boeken, bijbels, cd's, dvd's, kaarten en cadeauartikele

Geschiedenis

Welkom bij onze gezellige boekshop Josia aan de Middenweg in Andijk. Wij hebben een ruim aanbod van boeken, bijbels, cd's, dvd's, kaarten en cadeauartikelen. U kunt bij ons in alle rust iets uitzoeken - en als u wilt geven wij u graag advies. Koffie en thee is gratis voor elke klant; we hebben zelfs een ruime tafel staan, waar u gezellig kunt aanschuiven voor een goed gesprek, om een kaart te schrijven of een boek te bekijken. Bent u op zoek naar een mooie kaart met een bijbeltekst, een geloofsopbouwend boek, een nieuwe Bijbel of een christelijke roman, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook qua christelijke films en gospel cd's is er bij ons veel keus. Kortom: een bezoekje aan Boekshop Josia is zeker de moeite waard.

Adres: Middenweg 77, 1619BN Andijk
Telefoonnummer: 0228593530
Stad: Andijk
Route: Middenweg 77
Postcode: 1619BN


Recensies
Heel goede ontvangst. Ik heb er rustig even kunnen zitten ad gezellige koffie/leestafel. Een praatje kun je er altijd maken. Als je vragen hebt, dan wordt je supergoed geholpen.
Altijd fijn om hier in alle rust met mooie muziek op de achtergrond boeken te vinden, die je kunnen helpen in het leven voor anderen/en voor jezelf!
Fantastisch een winkel die rekening houdt met zijn medemens. Niets blijft aan de strijkstok hangen maar gaat naar de opbrengst gaat naar het goede doel.
Niet heel groot, maar wel een gevarieerd aanbod aan christelijke literatuur e.d.
Antwoord op essentiële vragen van het leven kunnen hier worden beantwoord.
Goeie winkel! Ik kom r regelmatig om christelijke boeken of films te kopen. Als ze het niet hebben doen ze alsnog hun uiterste best om je te helpendoor bijv. te bestellen
Geweldige mensen, geweldige boeken, cd's en dvd's. Geweldige gesprekken op Novo. Kortom een geweldige plaats om te zijnwie je bent?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid