facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekpakket

Boekpakket

Info

Boekpakket is de kinderboekenspecialist voor school én thuis.

Geschiedenis

Boekpakket is de kinderboekenspecialist voor school én thuis. Wij leveren al 15 jaar boekpakketten volgens een uniek concept van zichtzendingen. Via deze zendingen maken wij het voor scholen eenvoudig om hun schoolbibliotheek up to date te houden met de mooiste kinderboeken. Verder bieden we aan particulieren een groot assortiment in kinderboeken aan met altijd het nieuwste aanbod.
Daarnaast bieden wij een unieke dienst genaamd Digiboeks. Met een Digiboeks abonnement kun je onbeperkt online prentenboeken lezen via de tablet, pc en digitale schoolborden. Geschikt voor zowel scholen als particulieren.

Adres: Thomas Edisonweg 27, 5151 DH Drunen
Telefoonnummer: 0416-392 869
Stad: Drunen
Route: Thomas Edisonweg 27
Postcode: 5151 DH



op zoek naar gerelateerd: Digi boek, Digitaal boek, Interactieve prentenboeken, Levende prentenboeken, Online prentenboek, Prentenboeken luisteren, Boekjes lezen, Online kinderboeken lezen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
boekhandel en kantoorvakhandel Sikkers boekhandel en kantoorvakhandel Sikkers 2 km Fijne winkel, heel goed geholpen. Vriendelijk personeel.
Bij Ponne Bij Ponne 2 km Super vriendelijk personeel. Duidelijke uitleg over wat ze wel en niet hebben en alti...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid