facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhuis de kleine Tovenaar

Boekhuis de kleine Tovenaar

Info

De laatste nieuwtjes en activiteiten van Boekhuis de kleine Tovenaar in Roermond.

Adres: Hoekstraat 3, 6042 KH Roermond
Telefoonnummer: 0475329392
Stad: Roermond
Route: Hoekstraat 3
Postcode: 6042 KH


Recensies
Leukste boekenwinkel van Roermond en omstreken. Ook wel eens een boek besteld die ze niet op voorraad hadden. Vriendelijk personeel. Je kan er heerlijk zitten om een kopje koffie te drinken met een lekker stukje taart.
Leuke winkel veel boeken voor kinderen. Je kunt er ook koffie brinken
Onthaasten. Zodra je binnen komt. Fijne & uitgebreide collectie kinderboeken, young-adults en ook recente titels voor volwassenen. Lekkere koffie met lekkers, thee, frisdrank. Enthousiasme, warme sfeer. Ontdek het zelf, want voelen gaat nog niet via Google ;.
Wat een walhalla, fantastisch Een genot om gewoon te dwalen en,… er blijft wel altijd iets aan je vingers plakken O ja, en neem de tijd onder het genot van een kopje koffie
Inspirerende kinderboekenwinkel met zeer deskundige en behulpzame medewerkers. Je kunt er binnen en buiten van een lekkere kop koffie met gebak van een lokale ondernemer genieten. Een absolute aanrader.
Supergezellige boekenwinkel, met een sprookjesachtige sfeer. Hartstikke lief personeel. Heerlijke koffie en gezellige plekjes om deze te drinken. Met geweldige boeken voor jong en oud. Echt een aanrader!
Gezellige winkel om boeken te bestellen.
Geweldige boekenwinkel met een fijne sfeer waar je op je gemak rond kunt drentelen, boeken in kunt zien. Personeel, dat altijd de tijd voor je neemt, weet van wanten, boeken bestellen kan zonder meer en meestal ligt zo'n besteld boek binnen één of twee dagen klaar. En de koffie, thee en taart smaken er heerlijk. Kortom, een fijne plek om naartoe te gaan.
Goed advies, leuke sfeer
Zo’n leuke boekhandel met prachtige boeken en heerlijk gebak. Heel knus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid