facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhouder Utrecht Pros

Boekhouder Utrecht Pros
"Boekhouder Utrecht Pros is een groot administratiekantoor in de Domstad. Wij helpen ondernemers met het vinden van een geschikte boekhouder in de buurt binnen ons grote netwerk. Onze experts nemen de administratie over van ZZP'ers/eenmanszaken, het MKB segment en van grotere bedrijven. Onze boekhouding diensten bestaan onder andere uit salarisadministratie, financiële administratie, boekhouder startende ondernemer en de jaarrekening laten maken. Ook voor een accountant of een financieel adviseur bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie."
Adres: Westerdijk 4-0707 , Utrecht 3513 EW, NL
Telefoonnummer: 030 207 2520
Stad: Utrecht
Route: Westerdijk 4-0707
Postcode: 3513 EW



op zoek naar gerelateerd: Boekhouder met spoed
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Expatax Expatax 1 km Onprofessioneel! Ze reageren niet op email en nemen de telefoon niet op. Als je ze ei...
Fabu Financiële Diensten BV Fabu Financiële Diensten BV 1 km Topkerel, die Erik van Andel en zijn ploeg. Hebben ons fluitend door de overgang van ...
Administratiekantoor Van Der Bruggen Administratiekantoor Van Der Bruggen 2 km Heel fijn contact, goed personeel en leveren een top service!
Administer Administer 2 km
Zipsen Office Zipsen Office 3 km Staat niets op
Adviesbureau De Beer Adviesbureau De Beer 4 km "Voor het oprichten en de administratie van een BV kunt u bij ons terecht. Ook v...
IBEO Boekhouder Utrecht IBEO Boekhouder Utrecht 4 km IBEO is een plezierig bedrijf om mee te werken. Het is toegankelijk en afspraken word...
Administratiekantoor Boekjewinst Administratiekantoor Boekjewinst 5 km Superfijn bedrijf. Ik kwam bij ze terecht omdat ik zelf een zootje van mijn boekhoudi...
VRB VRB 5 km
Recensies
Onlangs een overstap gemaakt naar boekhouder Utrecht Pros met mijn eenmanszaak. Ik betaal nu de helft minder dan bij mijn vorige boekhouder en de kwaliteit is zelfs beter. Ik heb leuk en persoonlijk contact met het kantoor, ik kan ze daarom zeker aanbevelen!
Boekhouder Utrecht Pros heeft mij geholpen met de herstructurering van mijn bedrijf, van eenmanszaak naar BV. Ze hebben mij zo goed geadviseerd dat ik sindsdien ook klant ben geworden. Ze zijn erg gefocust op adviseren en meedenken wat ik bij mijn vorige boekhouder juist miste. Ik kan ze zeker aanbevelen.
Bij Boekhouder Utrecht Pros heb ik eindelijk iemand gevonden die mijn administratie kan bijhouden voor een fatsoenlijke prijs. Het persoonlijke contact was prettig en de voortekenen zijn goed. Hopelijk hoef ik me niet meer te veel om mijn boekhouding te bekommeren.
Ruim 10 jaar ondernemer maar al meerdere slechte ervaringen achter de rug met boekhouders en accountants. Ze schrijven allemaal met een hark en het wordt steeds duurder en duurder. Nu eindelijk een boekhouder gevonden die mij begrijpt en normale tarieven rekent. Ik kan hem zelfs savonds bellen, overdag ben ik druk aan het glaszetten. Ze bestaan dus toch nog.
Lange tijd naar een boekhouder gezocht en uiteindelijk via Boekhouder Utrecht Pros twee jaar geleden een topper gevonden. Het financiele advies van Larissa kwam ook meermaals van pas om onnodige boetes van de Belastingdienst te vermijden.
Na een tijdje een boekhouder gezocht te hebben in Utrecht ben ik uiteindelijk bij deze uitgekomen. Werd vriendelijk geholpen voor zowel de salarisadministratie als de algemene administratie van mijn bedrijf. Ben er blij mee!
Ik ben werkzaam als ZZP’er in de horeca en ik zocht een goede boekhouder in de buurt van Utrecht. Ben hier goed geholpen, bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid