facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Wagner

Boekhandel Wagner

Info

Boek- en kantoorboekhandel Wagner, al 47 jaar een begrip in de Bollenstreek met een winkel in Sassenheim en in Lisse. Boekhandel Wagner kent ook nu nog de " ouderwetse" service, die u al bijna 45 jaar van ons gewend bent.

Adres: Hoofdstraat 181, 2171 BB Sassenheim
Telefoonnummer: 0252212778
Stad: Sassenheim
Route: Hoofdstraat 181
Postcode: 2171 BB


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Hoofdstraat 181 Sassenheim, The Readshop Doorn, Readshop Vlaardingen, DA Readshop Gilze, ReadShop Haarlem, Read Shop Delden, Readshop Houten Openingstijden, Boekhandel Zelhem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Read Shop Sassenheim The Read Shop Sassenheim 146 meter Leuke gezellige Dames die goed zijn in hun werk. Ga zo door dames!
Recensies
Vriendelijke mensen, was bij de boekhandel voor het Bloemencorso. Er werd voorgelezen uit het kinderboek dat over het Corso gaat.
Wat een feest! Dank aan allen!
E ht een fraai voorbeeld, hoe een boekhandel eruit hoort te zien met medewerkers met kennis van zaken. Koop hier regelmatig zeer mooie en bijzondere wenskaarten. Niet de goedkoopste, maar wel de mooiste.
Leuke escape room, wel een pittige! Of in ieder geval voor beginners was die pittig genoeg:-
Mooie winkel, en ruikt altijd zo lekker daar.
Hele lieve vrouwen die in de winkel werken. Hebben nog een magazine voor mij apart gehouden omdat de prijs er niet op stond en die heb ik de volgende dag kunnen ophalen na sluitingstijd. Heel erg lief van ze !
Een prettige, goed overzichtelijke winkel met een erg groot assortiment aan boeken, kantoorartikelen, tijdschriften, kado artikelen en spellen. Er is ook een aparte ingerichte Italiaanse hoek met allerhande mooie, echte Italiaanse artikelen zoals olijfbomen schalen, heerlijke producten, boeken enz. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Hier kun je onmogelijk zonder iets te kopen, de winkel verlaten!
Wat een uitgebreide keus! Kinderboeken grote sortering. Ook het ruime assortiment legpuzzels is indrukwekkend!
Fijne boekwinkel met een zeer ruime keuze. Wat ze dan toch niet hebben, wordt besteld en snel geleverd. Mooie acties.
Ruim gesorteerde boekhandel met veel leuke artikelen eromheen. Denk aan spelen maar ook Italiaanse delicatessen en olieen. Dus de zeker de moeite waard om te bezoeken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid