facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Vingerling

Boekhandel Vingerling

Info

Naaldwijk - Wateringen - 's Gravenzande
Dé boekhandel van Westland en omstreken. Bezoek ook onze webshop: www.libris.nl/vingerling

Geschiedenis

Like onze pagina en blijf op de hoogte van al ons boekennieuws, winacties, aanbiedingen en leuke evenementen in de buurt!

Adres: Rembrandtstraat 30, 2671 GE Naaldwijk
Telefoonnummer: 0174624321
Stad: Naaldwijk
Route: Rembrandtstraat 30
Postcode: 2671 GE


Openingstijden

Maandag: 13:15 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: hovenierstraat 120 naaldwijk, boekenwinkel venlo, bruna naaldwijk, boekhandel den haag, boekenwinkel, boekwinkel nieuwegein, boekenwinkel hoogeveen, boekhandel waalwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Read Shop Naaldwijk The Read Shop Naaldwijk 115 meter Ik heb hier nog nooit negatieve ervaringen gehad met verzenden van een pakket. Soms i...
Vingerling Kantoor Vingerling Kantoor 1 km Vriendelijk personeel.
Recensies
Wat een fijne winkel is dit. Ik kwam er toevallig terecht en was verbaasd over wat een assortiment ze hadden. Prima advies gekregen en ik ben helemaal blij met een tas vol leuke Sinterklaascadeaus naar huis gegaan.
Ik woon zelf niet in de buurt maar als ik in Naaldwijk kom, wandel altijd even naar binnen. Ze hebben een groot en ook goed assortiment van zoveel boeken als leuke cadeaus! Word altijd vriendelijk geholpen en super fijn dat het personeel ook verstand heeft van de boeken die daar verkocht worden. Goed advies met een glimlach
Ik heb hier nog nooit negatieve ervaringen gehad met verzenden van een pakket. Soms is het even druk maar als je bij AH of vroeger postkantoor kwam was het ook weleens erg druk... een klein beetje geduld is voor iedereen een schone zaak.
Dit is de 2e keer dat ik een pakket opstuur via dit PostNL punt. De wat oudere meneer is allebei de keren heel klantonvriendelijk geweest bij een hele simpele vraag, maar ik kreeg te horen ''dat ik de instructies maar moest lezen''. Als je mensen niet normaal te woord kan staan moet je NIET werken bij een SERVICE punt!!!!!!
Ik kom hier soms. De wat oudere man die daar werkt is altijd chagrijnig en onvriendelijk. Daarnaast: uitprinten is niet normaal duur daar.
Aantal sterren geven en hiermee beoordelen vindt ik prima maar een recensie op schrijven hoeft niet na mijn ervaring met de medewerker mij maak je niet snel boos behalve onvriendelijkheid.. Pakket versturen hier is mogelijk Maar helaas onvriendelijk geholpen! Ik stond bij het pakket punt en werd maar niet geholpen. Het viel me in eens op dat iedereen aan de beurt komt bij de andere kassa maar ik stond maar te wachten. Na een aantal minuten gaf ik aan dat ik nu aan de beurt ben nee hoor zegt de medewerker dat kassa is gesloten hier moet je komen staan met boze ogen. Ik zei dat ik het bordje met gesloten kassa niet heb gezien en fijn zal zijn dat zij het kon aangeven dat vondt zij niet en zei dat ze geen zin heeft om in een discussie te gaan met mij en mijn pakketje maar bij de jumbo moet versturen.. prima hoor dan doe ik dat jou winkel kom ik niet meer binnen je moet echt zin hebben om te kunnen werken. Post NL kan beter met andere winkels werken voor hun pakketpunten.
Na informatie te vragen over het opsturen van een pakket en de mogelijkheden omdat deze 25 kg weegt. Pakket versturen was mogelijk alleen ze hadden geen doos hiervoor. Daar hebben we wat op verzonnen. Komen we terug met de zware doos worden we weggestuurd omdat de doos te zwaar zou zijn. Als ze het gelijk hadden gezegd dan hadden we het wel ergens anders verstuurd!! Personeel was heel erg onvriendelijk en er was totaal geen service!!! Ik kom hier nooit meer! Wat een bagger zaak en bagger personeel!
Ik vind het schandalige dat deze Read Shop misbruik maakt van de Corona tijd. Ze lokken je eerst met Bonito Orchideeën 4 taks van de kweker voor de prijs van €. 3,95 en als je dan deze week ondoordacht naar binnen loopt om nog twee orchideeën te kopen voor een ander kom je buiten met twee tweetaks orchideeën voor de prijs van €.15,98. Schandalig terwijl je later bij de Albert Hein deze ook kan kopen voor nog geen €. 5 euro per stuk.
de mevrouw die er werkt is echt rasistische vraag ik om me pakket zegt ze dat het er niet is terwijl track en trace zegt van wel en andere medewerker haalt me pakketje toch te voorschijn en dan krijgnje nog een grote mond dat mens moet op staande voet ontslagen worden !!
Rommelige zaak, onvriendelijk en chagrijnig personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid