facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel van Kralingen

Boekhandel van Kralingen

Info

De leukste en meest complete boekhandel van de Vechtstreek!

Adres: Herenstraat 4, 3621 AR Breukelen
Telefoonnummer: 0346261357
Stad: Breukelen
Route: Herenstraat 4
Postcode: 3621 AR


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van Kralingen huisarts, Bruna Maarssen
Recensies
Fijne boekhandel. Aanwinst voor het centrum van Breukelen en met een bijzonder uitgebreidde keuze. Vriendelijk, kundig en behulpzaam personeel.
Top boekhandel! Online zoeken naar goede boeken en bestellen bij Van Kralingen als ze het zelf niet hebben. Altijd een telefoontje als het boek binnen is. Heerlijke winkel om rond te snuffelen naar nieuwe titels, mooie kaarten of leuke kadootjes.
Goed assortiment, fijne service en altijd behulpzaam.
Een bijzonder prettige, sfeervolle en goed gesorteerde boekhandel met vriendelijk personeel dat verstand van- en liefde voor boeken heeft. Naast boeken hebben ze veel tijdschriften en kantoorartikelen.
Super winkel. Groot assortiment en erg klantvriendelijk
Fijne winkel, prima assortiment!
Mooie boekwinkel met royale collectie.
Een super fijne boekhandel, met een groot assortiment. En wat er niet is, kan heel eenvoudig besteld worden. Personeel is super aardig en weet heel veel!
Fijn plekje voor mooie cadeaus of een prachtig boek voor jezelf. Lastig kiezen door ruime aanbod. Vooral de kinderafdeling is fantastisch!
Een bijzonder prettige, sfeervolle en goed gesorteerde boekhandel met vriendelijk personeel dat verstand van- en liefde voor boeken heeft. Gelukkig heeft deze winkel in een tijd van "makkelijk en oppervlakkig" online shoppen nog volop bestaansrecht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid