facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Van de Ven

Boekhandel Van de Ven

Info

Persoonlijk, inspirerend, vertrouwd, vernieuwend...

Geschiedenis

Verdeeld over 2 1/2 verdieping bieden we u een ruim assortiment aan boeken, tijdschriften, kantoorartikelen en wenskaarten. Ook is er gelegenheid om even rustig te zitten met een kopje koffie of thee. Daarnaast kunt u gebruik maken van ons gratis wifi gastennetwerk.



"Boekhandel Van de Ven staat midden in het gezellige winkelcentrum van Soest-Zuid. Wij hebben een groot assortiment aan boeken voor elke leeftijd en elke interesse. Wil je wegdromen in een mooie roman, de spanning voelen in een thriller, je al wanen op het strand uit de reisgids of juist iets lekkers maken voor bij het voorlezen van een kinderboek? Wij hebben hét boek voor je of kunnen het snel voor je in huis hebben. Op de eerste etage hebben we Het Kinderdomein. Een heerlijke ruimte waar de kinderen hun mooiste boek kunnen vinden, maar ook voor speelgoed, knutselspulletjes en traditionele spelletjes moet je in Het Kinderdomein zijn.Verder kan je bij ons ook terecht voor kantoorartikelen, cadeau-ideeën, tijdschriften en wenskaarten."
Adres: Soesterbergsestraat 54C, 3768EJ Soest (Nederland)
Telefoonnummer: 31356012419
Stad: Soest
Route: Soesterbergsestraat 54C
Postcode: 3768EJ


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Van de Ven Soest Nijverheidsweg, Van de Ven for Office and More, Boekhandel Soest, KantoorExpert Soest, Van de Ven kantoorartikelen Soest, Boekhandel Baarn, Primera Soest, Boekhandel Amersfoort
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Primera Zuid Primera Zuid 49 meter Slechte service, ik kwam een pakketje ophalen wat ze gewoon retour afzender sturen, o...
De Fakkel Soest De Fakkel Soest 199 meter Mooie winkel met heel veel keuze. Fijne 2e hands hoek/afdeling. Lieve medewerkers.
Rike.Online Rike.Online 799 meter Als Online Marketeer werk ik bij Arcadis en daarnaast schrijf ik graag. Zo ben ik aut...
Recensies
Heerlijk rondsnuffelen. Veel keus, leuke cadeautjes!
Superfijne boekwinkel. Blij dat Soest dit nog kan bieden!
Bijzonder goed assortiment voor zo’n kleine boekhandel in een dorp! Echt blij verrast. Hele goede Engelse boeken ook. Super jammer dat ik over ben op e-books ivm gezondheid want anders had ik denk ik de hele winkel leeggekocht.
Ik kom niet uit Soest. Sterker nog, ik wist eerst niet waar Soest lag. Ik wilde graag een boek kopen bij mijn lokale boekwinkel, maar die had hem niet. Deze boekhandel had hem wel, dus ik heb het boek hier besteld i.p.v. bij een onlinereus Bol, Amazon etc.. De prijzen van NL-boeken zijn namelijk toch overal hetzelfde. Na het bestellen kreeg ik een algemene bevestigingsmail. Kort daarna liet de boekhandel mij weten dat mijn boek op voorraad was. Het werd diezelfde dag nog verstuurd! Tot slot zat er nog een leuk briefje bij mijn boek. Kortom: steun de fysieke boekhandels, zowel de lokale als niet lokale! Online boeken bestellen bij een boekhandel geeft een leuke ervaring én steun je hiermee de boekhandelaren!
Geen fijne winkel meer. Mijn zoon had een boek gekregen voor zijn verjaardag wat hij al had. Toen ik het terug wilde brengen, en ruilen voor iets anders, kon t niet. Dit boek was besteld en kan daarom niet terug. Nu lees ik net op de site dat bestellingen gewoon terug kunnen en zelfs geld terug kan krijgen. Waardeloos. Volgende keer ga ik weer fijn naar den Boer in Baarn
Fijn om nog een echte boekhandel in de buurt te hebben. Een plek waar je kunt zien en voelen wat je koopt. Advies krijgt als je iets zoekt. En verast kan worden door mooie aanbiedingen en boeken waar je op het eerste gezicht niet naar gezocht zou hebben maar wel juweeltjes blijken te zijn.
Wij waren op zoek naar een bepaald boek, voor een kerstcadeau. Nergens leverbaar. Bij van der Ven kregen ze het tóch voor elkaar om het boek te bemachtigen voor de kerst. Bedankt voor het meedenken! Topservice!!
Een lust voor het lezersoog. Fijn dat Van de Ven al jarenlang een vertrouwde en actuele boekhandel is. Zeer uitgebreid voor volwassenen en kinderen. Ook het assortiment muziek cd's waarderen wij zeer.
Inmiddels de enige dus sowieso de beste boekhandel in Soest maar los daarvan ook dijns winkel met goed aanbod en fijne culturele nevenactiviteiten.
Grote boekenwinkel met aardig personeel. Ze hebben ook veel teken spullen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid