facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel 't Spui

Boekhandel 't Spui

Info

Intieme boekwinkel met behalve veel boeken ook vinyl, mooie cadeaus, leuke gadgets, events en meer..

Producten

Boeken, Cadeaus, Gadgets, Platen (Vinyl), Streekproducten, Events en meer..

Adres: Oude Markt 5, 4381 ER Vlissingen
Telefoonnummer: 0118-855188
ln.iupslednahkeob@ofni
Stad: Vlissingen
Route: Oude Markt 5
Postcode: 4381 ER


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: christelijke boekhandel vlissingen, margreet de haan
Recensies
Een keer per jaar ben ik een week in de buurt van Vlissingen en dan mag een bezoek aan deze boekhandel niet ontbreken! Wat een prachtige collectie, zowel fictie als non-fictie. Mooie boeken over Zeeland, Walcheren en andere mooie plaatsen op de wereld. Hun collectie kinderboeken is fantastisch. Ieder jaar komt deze oma thuis met een passend boek voor elk kleinkind. Maar ook gekke, mooie gimmicks kun je er vinden. Of bijvoorbeeld verzilverde mosselen om als bestek te gebruiken. Als er iemand is, die zegt dat hij/zij er nog nooit iets heeft gevonden dan geloof ik je niet! Tegenwoordig hebben ze ook een uitgebreide collectie LP's. Kortom, een bezoek meer dan waard en neem er vooral de tijd voor. En als je iets niet zeker weet, vraag het Margreet of een van haar collega's! Toppers zijn het.
Hele fijne boekenwinkel met een super leuk assortiment boeken, thee, cadeautjes en ontzettend vriendelijk personeel!
Mooie zaak, minder uitgebreide keuze maar zeker de moeite om eens langs te gaan.
Ze hebben voor elk wat wils. Zocht stedengids Lissabon, zelfs keuze uit meerdere uitgaven.
Mooie winkel, goede sfeer, kundige vriendelijke medewerkers. Staan klaar voor een goed advies of gaan voor je op ziek. Top!
Met een boekje in een hoekje,... heerlijk! Wel eerst naar 't Spui. Men heeft een uitgebreid aanbod, deskundig winkelpersoneel en een aanbod hebbedingetjes om zo maar iemand blij te maken. Was er aangenaam snuffelen.
Hele lieve mensen met een mooi assortiment aan boeken en LP's
Wat Een mooie winkel met een mooie grote keuze aan geweldige boeken.
Al jaren kom en koop ik hier met plezier en dat stopt niet nu ik verhuisd ben. Behalve boeken ook mooie cadeau ideeën en vinyl. Margreet en team weten ook vaak met de juiste leestips te komen die bij je passen. Hele fijne winkel.
Ik heb daar een Indonesisch kookboek gekocht, de dag ervoor hebben ze het besteld en ik mocht het eerst inkijken of ik het wel wilde hebben. Het personeel is heel vriendelijk , behulpzaam en kundig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid