facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Rosenberg Terschelling

Boekhandel Rosenberg Terschelling
"Online winkel voor boeken, jeugdboeken en eilandartikelen over Terschelling."
Adres: Oosterburen 45, 8891GB Midsland Noord, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0562448996
Stad: Midsland Noord
Route: Oosterburen 45
Postcode: 8891GB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 10:00 - 17:30
Woensdag: 10:00 - 17:30
Donderdag: 10:00 - 17:30
Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: boekhandel west terschelling, puzzel terschelling, frans rosenberg terschelling, kadowinkel terschelling, boekhandel rosenberg openingstijden, woonwinkel midsland terschelling, monopoly terschelling, webshop terschelling
Recensies
Leuke boekenwinkel, met breed assortiment. Naast boeken ook een uitgebreid kaarten assortiment, tijdschriften, kranten, spelletjes en kantoorartikelen. Ook boeken en kaarten, die specerfiek over Terschelling gaan. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Altijd leuk om even te sneupen.
Fijne boekhandel. En niet alleen voor een eiland. # Helaas is de fysieke winkel gesloten. Stond gisteren voor een Chocolade winkel. Wat vreselijk jammer. En dat na meer dan 100 jaar. Ik zal jullie missen.
Leuke boekhandel met veel boeken, kalenders, spellen en hebbedingetjes!
Leuke boekhandel, helaas een zeer beperkte hoeveelheid sci-fi. Veel andere genres en tijdschriften zijn wel aanwezig. Er is ook een tafeltje waar kinderen wat boekjes kunnen inkijken zodat jij ook rustig een boek kan uitzoeken.
Mooi kleine boekwinkel, veel tijdschriften en een leuke keus spelletjes. Geen groot assortiment, maar als je een populaire boek zoekt dan hebben ze het hier. Vriendelijk personeel.
Veel boeken betreffende de wadden/Terschelling/vogels enz. Leuke kaarten.
Dit is DE boekhandel van Terschelling. Nergens zo'n grote en gevarieerde verzameling boeken "over" Terschelling. Groot pluspunt is dat je over ieder Terschelling boek deskundig en persoonlijk advies kun krijgen. Een parel voor dit eiland is deze boekenwinkel.
Klein boekenwinkeltje, voldoende aanbod boeken maar geen comics, tijdschrift aanbod was erg doorsnee, bordspel aanbod kwam niet verder dan monopoly niveau. Maar genoeg boeken, en daar gaat 't om bij een boekenwinkel lijkt me ‍
Nieuwe eigenaren maar dezelfde goede plek voor alles over Terschelling te lezen en natuurlijk veel meer leesvoer, puzzels kaarten kranten. Vriendelijk!
Een hele goede boekhandel, zeer ruim assortiment, naast boeken ook wenskaarten en leuke kado artikelen, leesbrillen enz.. Ook voor de kinderen leesboekjes e.d. en een vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid