facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Roodbeen

Boekhandel Roodbeen

Info

Je eigen persoonlijke boekhandel altijd bij de hand op internet. Boeken, cadeauartikelen, leesfeiten, nieuws. Een pagina door de Meiden van Roodbeen.

Geschiedenis

Wij hebben een ruime, lichte winkel vol met boeken, cadeaus en muziek. We werken met een team van enthousiaste medewerkers. Je kunt op veel titels een aanbeveling van ons vinden om je een beetje wegwijs te maken in de hoeveelheid boeken. Wij lezen zelf graag en dat is te merken aan het assortiment en ons enthousiasme.

Regelmatig organiseren wij boekpresentaties of andere speciale activiteiten in de boekhandel zelf. Ook komt er regelmatig een auteur naar ons Literair Café voor een interview met Marina. Zo waren eerder Arthur Japin, Thomas Rosenboom, Alex Verburg, Tommy Wieringa, Manon Uphoff, Renate Dorrestein, Jan Siebelink en anderen te gast!

Wij hebben ervaring met het samenstellen van kerstpakketten en cadeaus op maat. Niets leuker dan mensen blij maken!

Ook op het gebied van inrichten van mediatheken, advies geven bij aanschaf van (luister)boeken voor schoolbibliotheken hebben we expertise en komen graag op locatie overleggen. Als dank voor grote opdrachten hebben we al menig leesfeest gegeven op scholen! Informeer bijvoorbeeld eens naar het fenomeen leesmarathon...

We zijn betrokken bij Nijkerk en haar inwoners. Boeken over de omgeving hebben dan ook een eigen tafel in de winkel!

#literatuur #kinderboeken #reizen #koken #cadeau #passie #dichtbij #verbinders #regio #vvv #boekhandel #lezen #youngadult #boekstart #literair #vinyl #dvd #cd #muziek #pop



"Enthousiast team, verrassend assortiment, kennis van zaken, eigentijds en we houden van netwerken en verbinden. Bestellingen binnen 24 uur in huis, afhalen in de winkel of thuis per post. Daarnaast actief als VVV Informatiepunt LekkerNijkerk.De boekhandel van Nijkerk - altijd wat te beleven en je slaagt altijd!"
Adres: Plein 5, 3861 AA Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: 0332452712
Stad: Nijkerk
Route: Plein 5
Postcode: 3861 AA


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boekhandel Den Hertog Boekhandel Den Hertog 139 meter Je wordt rustig en met aandacht geholpen! Ruime keuze. Goed advies
Bruna Nijkerk Bruna Nijkerk 167 meter Zeer veel keus op het gebied van tijdschriften, schrijfwaren en kaarten. Vrij grote w...
Recensies
Het bestelde boek werd op de fiets thuis bezorgd, top service! Als we weer een keer in Nijkerk zijn komen we zeker een keertje langs!
Mooie boekhandel in het centrum van Nijkerk. Deze winkel heeft een mooi ruim assortiment en je wordt er altijd vriendelijk en kundig geholpen.
Helpend personeel, geweldige winkel met ruim assortiment
Fantastische winkel. Ze hebben een mooie variatie aan boeken. Het personeel heeft veel verstand van boeken en kan goed advies geven. Verder zijn zij ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Bij online vragen reageren zij ook snel. Een echte aanrader dus!
Hele leuke winkel. Aardige mensen
Mooie boekhandel met grote en diverse collectie
Steun deze Meiden van Roodbeen door je boeken daar te bestellen en niet bij een internetboekhandel.
Als je voor een boek wilt gaan in Nijkerk dan ben je bij hen aan het juiste adres. Zeer vakkundig personeel, rustig en Vedder behulpzaam om het juiste boek te vinden.
Vriendelijk personeel . Ruime sortering!
Fijne winkel met fijn personeel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid