facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Readshop Cuijk

Boekhandel Readshop Cuijk

Info

informatie over boeken, kantoorartikelen, wenskaarten en tijdschriften

Adres: Maasburg 30, 5431BR Cuijk
Telefoonnummer: 0485-310327
Stad: Cuijk
Route: Maasburg 30
Postcode: 5431BR


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: ReadShop online, ReadShop boeken, ReadShop agenda, The Read Shop vestigingen, the read shop - openingstijden, Primera Cuijk, The Read Shop vacatures, Readshop Apeldoorn
Recensies
Zeer klantonvriendelijk. Pakje ophalen? Er wordt nog net niet gezegd wat komt u doen. Het is helaas niet bij 1 ervaring gebleven dan zou de review niet objectief zijn. Wellicht een voorbeeld nemen aan het personeel van Primera. Een glimlach kost niets...
Mijn hele humeur verdwijnt als daar een pakketje afgeleverd is. Koop enkel online als ik zelf het aflever punt kan kiezen anders houd het op. En die nieuwe jonge man met snor is met zijn hoogmoedige gedrag is zeker geen aanwinst. Net zo klantvriendelijk als mevr voorheen.
Ben gewoon op een normale en vriendelijke manier geholpen. Kan me niet vinden in de negatieve reviews, of het kan zijn dat er iets veranderd is. Ik had gewoon een fijne ervaring, dus daarom ,5 sterren! Zou zo weer iets laten afleveren hier
Verschrikkelijke winkel. Ik kom hier echt niet voor mijn plezier, alleen maar om pakketten op te halen. Meneer/eigenaar is chagrijnig en ontzettend langzaam. Eigenaresse is nors. Andere vrouw die er werkt herhaalt 20x dat ze het pakketje niet kan vinden, "oh zo raar! Oh, het ligt er toch! Zo raar!" Iedere keer hetzelfde liedje hier. Bij voorbaat gaan ze er allemaal al van uit dat JIJ - de klant - het wel verkeerd zult hebben, iedere keer dezelfde achterlijke vragen wanneer je de mail hebt gehad dat het daar klaar zou liggen. Volgens hen is het pakket nooit aanwezig. Je moet hemel en aarde bewegen om ze te laten zoeken en het ligt dus gewoon ALTIJD daar, ze kunnen gewoon niet zoeken of hebben een opbergsysteem van lik-me-vestje waar ze zelf de logica niet van snappen. Van álle winkels die Postnl had kunnen kiezen om pakketpunt te zijn, is dit wel de slechtste keus. Altijd drama daar. Ik doe er ALLES aan dat mijn pakket daar niet heen wordt gebracht, door het vreselijke personeel en de slechte, trage service.
Vreselijk postnl punt. Klantonvriendelijk. Als je geen klanten met pakketjes wilt hebben begin dan geen post nl punt.
Belde de Readshop in Cuijk, met een vraag over mijn postpakket. Na mijn vraag zonder andwoord direct in de wacht gezet terwijl ik mijn vraag nog niet had afgerond. Vervolgens opnieuw mijn vraag gesteld. Ik werd direct geirriteerd toegesproken en verteld dat ik morgen maar langs moest komen. Nu voor de tweede keer erg onvriendelijk behandeld. Ik loop voortaan met een grote bocht om de winkel heen. Dit personeel heeft duidelijk geen zin in post.nl klanten.
Andere post van ]: heeft helemaal gelijk. Werd zonder enige aanleiding hondsbrutaal behandeld tijdens het ophalen van een PostNL pakketje Voortaan zorg ik dat de pakketten daar niet meer worden afgegeven en de winkel artikelen koop ik wel ergens anders.
Iedereen, maar dan ook iedereen die ik spreek vwb de PostNL-afdeling heeft dezelfde klacht: Hondsbrutaal en a-sociale behandeling! En waarom?? Als het extra werk teveel wordt, stoot het dan af en hou je verder lekker bezig met boekjes en verjaardags kaarten.
Bij het halen van een postpakketje zeer onvriendelijk benaderd. Meerdere malen. Bijna een hoorbare zucht omdat je meteen komt wanneer je een Postnl alert hebt gekregen dat je pakket binnen is.
Assortiment is goed. Maar aan klantvriendelijkheid ontbreekt het! Met name de stevige tante bij het PostNL punt. Tjonge jonge, wat een houding tegenover je klant zeg. Doe er aub eens wat aan of zoek werk wat je echt leuk vindt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid