facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Panningen

Boekhandel Panningen

Info

De beste boekwinkel van Noord Limburg

Geschiedenis

Bruna Panningen wordt met veel plezier gerunt door Hans en Marianne van 't Hof. Bij hen vind je een uitgebreid assortiment boeken, wenskaarten, tijdschriften en leuke hebbedingetjes. Marianne komt uit een een familie die in de boeken zijn geboren en het is dan ook niet vreemd dat zij door Bruna betrokken wordt bij de inkoop van boeken en dat uitgeverij Artemis haar vol trots benoemd heeft tot ambassadeur. Hans komt uit een familie die al generaties in de detailhandel zit. Zijn roots liggen met name in de kantoorvakhandel maar is net als Marianne ondertussen een boekenfreak te noemen. Samen met het team adviseren ze je graag in het uitzoeken van een nieuwe leesbeleving.



"Gemakswinkel met een ruim aanbod aan wenskaarten, boeken, tijdschriften, kantoorartikelen, cadeaukaarten, gifts, kansspelen en tabak. Je kunt bij ons ook terecht voor het versturen van brieven en pakketten, het laten maken van pasfoto’s, kentekenoverschrijving, veilig en vertrouwd geld opnemen en storten. Tevens hebben we een oplaadpunt voor de OV-chipkaart."
Adres: Markt 29, 5981 AP Panningen
Telefoonnummer: 0773060111
Stad: Panningen
Route: Markt 29
Postcode: 5981 AP


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Primera Panningen Primera Panningen 88 meter Prima zaak met een ruim assortiment, van wenskaarten tot gifts en van schrijfwaren, t...
Recensies
Op een drukke dag voor kerst zo uitgebreid de tijd nemen voor een vraag over internetbankieren. Echt heel fijn, Jeroen.
Prima zaak met een ruim assortiment, van wenskaarten tot gifts en van schrijfwaren, tijdschriften tot heel veel boeken! Vriendelijke service!
Bijzonder onvriendelijk te woord gestaan door bedrijfsleider/manager. Slecht advies van een van de medewerkers wordt vervolgens de klant in de schoenen geschoven. Omgedraaide wereld volgens mij. En dan de toon waarop.... beneden alle peil. Tip: cursus klantvriendelijkheid voor Kerst vragen?
Serieus betrokken bij primera en tot een goed spontaan tip/advies, van wat je nodig hebt succesvol bereikt!!
Leuk en behulpzame medewerkers. Super leuk assortiment, kleurpotloden mocht wat uitgebreider.
Uitgebreid assortiment. Kaarten, tijdschriften en kleine kadootjes. Ook tegoedkaarten en boeken. Staats en krasloten enz.
+ groot assortiment + kunt bestellen + veel kaart keuzes + snelle kassa's
Mooie winkel.Veel keuze.Vriendelijk personeel.
Leuke winkel met goede service.
Fijne winkel, vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid