facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Oisterwijk

Boekhandel Oisterwijk
"Boekhandel Oisterwijk is al ruim 60 jaar een begrip voor Oisterwijk en omgeving. Sinds 1997 staat de winkel onder de zeer deskundige leiding van Wilma Temming.Zij biedt naast een grote collectie boeken voor jong en oud ook een ruim aanbod aan mooie teken- en papierwaren. De wenskaarten komen uit de top van de internationale collecties. De jeugdafdeling is een schatkamer van boeken, knuffels en educatief speelgoed. Antiek en brocante kent schappelijke prijzen.En er zijn ook altijd wel bijzondere cadeautjes voor jong en oud te vinden.In het gezellige interieur met huiskamer- uitstraling heeft niemand haast en slaagt iedereen. Een èchte belevenis.Boekhandel Oisterwijk heeft terecht als slogan: DE BOEKHANDEL VOOR BOEKEN & MOOIS"
Adres: Kerkstraat 2, 5061EJ Oisterwijk
Telefoonnummer: +31 (0) 13 5217197
Stad: Oisterwijk
Route: Kerkstraat 2
Postcode: 5061EJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Blokker Oisterwijk Blokker Oisterwijk 84 meter Klantvriendelijke medewerkers en snel geholpen
Intertoys Oisterwijk Intertoys Oisterwijk 113 meter Grote winkel . Alles ruim opgezet. Veel keus. Heb je vragen, stel ze gerust. Ze zoeke...
BrickFever BrickFever 1 km snel en op tijd bezorgd maar doos aan beide kanten een geschuurd heel erg jammer wan...
educatief-speelgoed.com educatief-speelgoed.com 1 km Al vaker hier besteld. Leuk speelgoed met vaak lagere prijzen dan andere winkels. Zee...
Recensies
Dit is wat je noemt een boekhandel. Wat een sortering en beleving. Fantastisch assortiment boeken en snuisterijen. Geweldige kinderboeken afdeling met leuke kado artikelen. Fijne en aardige mensen die erg behulpzaam zijn en trots uitstralen.
Zo’n prachtige sfeervolle winkel, gewoon een feest om alleen al binnen te zijn. En leuk personeel. Ik koop altijd hier ipv online als het kan - support de locals!
Ontzettend leuk winkeltje. Niet alleen veel boeken, maar ook allerlei andere leuke dingen en alles wordt leuk ingepakt.
Sfeervolle gezellige boekhandel met legio aan keuze. Drink gerust een kopje koffie terwijl je tussen de boeken bladert.
We hebben met de hele familie thee gedronken en daarna boeken uitgezocht en ook muizen en engelen…..super gezellig
Ik had mijn boek in een mum van tijd gevonden. Hulde!!
Prachtige winkel, vooral ook de jeugd- en kinderhoek. Behulpzame medewerkers. Bestel of koop liever hier een boek dan online!
Fantastisch, wat een sfeervolle winkel. Behulpzaam en aardige medewerkers. Zeker gaan kijken!
Mooie gezellige boekhandel, geweldig aanbod en vriendelijke, kundige, medewerkers.
Dingt zeker mee met de leukste, mooiste, interessantste en meest veelzijdige boekhandel van Nederland. Niet alleen een fantastische collectie boeken, kaarten, agenda's enz, maar ook kinderattributen, cadeau artikelen, keukenattributen en dat alles passend in de sfeer die de boeken oproepen. Ook even leuk om de geldkluis binnen te stappen. Want, Boekhandel Oisterwijk bevindt zich in "Het oude Postkantoor".
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid