facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Lovink

Boekhandel Lovink

Info

Boekhandel Lovink boekverkopers aan de Markt sinds 1846

Geschiedenis

Sinds 1846 leest u op de gevel van ons op de monumentenlijst staande pand aan de Markt. Een oude(rwetse) boekhandel dus, met voor een kleine plaats als Lochem een soms overstelpende hoeveelheid boeken. Hoewel ze niet altijd op alfabet staan, weerspiegelen ze een breed assortiment. Veel literatuur, poëzie en kunst. Een goede afdeling kinderboeken en een steeds wisselend aanbod modern antiquariaat. Een Engelse afdeling en een ruime sortering natuur- en tuinboeken.
Kortom, een boekhandel die lang niet alles heeft, maar waar u heerlijk kunt snuffelen en soms niet-alledaagse titels zult vinden. Een beetje rommelig, dat wel, maar daardoor ook heel spannend: Ongeregeld organiseren wij speciale activiteiten: een boekenweekborrel, poëzieavonden en bijeenkomsten met literatuur en muziek.

Boeije Jansen.
Erna Wondergem,
Frederiek Scholing,
en Jeroen Schwartz
bestieren de winkel, met veel plezier en elk hun eigen deskundigheid.





"Boekhandel in 't hartje van Lochem, ruim gesorteerd, bestellen van hier tot Tokio - maar vaak gewoon op voorraad. Literatuur, kunst- en kinderboeken, ramsj, eigen uitgaven."
Adres: markt 18, 7241AA Lochem (gemeente)
Telefoonnummer: 0573251679
Stad: Lochem
Route: markt 18
Postcode: 7241AA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Boekhandel Struik, Boekhandel Zutphen, Primera Lochem
Recensies
Enorm assortiment boeken over onder meer kunst, kinderboeken, natuurboeken; eigenlijk is alles wat U op boekengebied zoekt hier te vinden!
Prachtige winkel, goede en deskundige service, uitstekende collectie aan boeken! Ik kom er vaak en graag!
Meer dan fantastische boekhandel! Word je zo blij van.
Goed gesorteerde boekhandel. Helaas maakte ik ook al mee dat een medewerker Erna me totaal verkeerd informeerde over de verkrijgbaarheid van een boek. In tegenstelling tot wat zij beweerde was het boek wel gewoon nog in de handel. Hoe ze dat kon beweren na een online zoekactie snap ik nog steeds niet. Kwaliteit gaat zienderogen achteruit. Luidkeels prive telefoongesprek voeren getuigt van weinig professionaliteit. Idem bespreken administratie en negeren van klanten.
Ik liep naar binnen en werd gelijk ontvangen door een kerkspel. Jezus Christus was geboren, en overal was het feest!!! Ook kwam er een komeet neer, maar een jongedame die in de winkel werkte ving deze op zonder problemen. Ik ontving ook een gratis tweedehands stoel, het papier is helaas niet zo mooi, maar dit is zeker een aanrader!!
Erg goede boekhandel, ik heb een hele fijne ervaring gehad in de boekhandel. Ik kreeg hele goeie service van Erna voor en na werktijd en heb erg genoten :D Ze gaf me in beide momenten een happy ending en ben tevreden naar huis gegaan. Zeker een aanrader voor fanatieke lezers ;
Mooie boekhandel in prachtig oud pand! De boeken liggen prettig overzichtelijk uitgestald op lange tafels. Fijn personeel dat je in alle rust laat kijken, lezen, zoeken.
Zo hoort een boekwinkel te zijn, vriendelijke medewerkers rustige sfeer
Een hele goede boekwinkel waar het personeel ook weet wat er op de tafel ligt. En als het er niet is wordt het besteld en is het snel binnen
Deze boekenwinkel is super! Zoveel te krijgen, goede hulp en altijd vriendelijk en behulpzaam. De winkel is nostalgisch heerlijk om rond te neuzen. Echt een bezoek waard.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid