facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Kniphorst

Boekhandel Kniphorst

Info

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe boeken, acties en culturele evenementen die boekhandel Kniphorst organiseert? Volg ons dan op Facebook!

Geschiedenis

In dé boekhandel van Wageningen kun je terecht voor de mooiste kinderboeken, een ruime selectie reisboeken, spellen, populaire wetenschap, literatuur en nog veel meer! Kom gezellig langs in de winkel tijdens onze openingstijden of plaats een bestelling via de website. We adviseren ook graag! (Op iedere eerste zondag van de maand zijn we geopend van 13.00u - 17.00u)



"Boekhandel Kniphorst is dé boekhandel van Wageningen en omstreken"
Adres: Hoogstraat 49, 6701 BM Wageningen
Telefoonnummer: +31-317-424242
Stad: Wageningen
Route: Hoogstraat 49
Postcode: 6701 BM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boekhandel Vermeer Wageningen, Bruna Wageningen, Boekhandel Bennekom, Tweedehands boeken Wageningen, De Kler Alphen aan den Rijn, Koopzondag Wageningen, Vacature boekhandel Leiden, Novita Bennekom
Recensies
Erg fijne boekhandel met groot assortiment waaronder ook veel engelse boeken.
De allerbeste boekhandel van Wageningen. Mooi, overzichtelijk, kom er graag. Als ik in W ben
Prachtige boekhandel met voor elk wat wils! Ikzelf neus altijd rond in wetenschappelijke en natuurhoek. Ruime keuze. Ik heb er al diverse boeken gekocht waar ik veel plezier aan beleef. Mijn eerste? koop betrof het het bijzonder goed en leuk geschreven "Hoe leer je natuurkunde aan je hond" van Chad Orzel in 2012, een boek waarin de schrijver en z'n hond Emmy voortdurend gesprekken voeren over kwantummechanica met de opzet de lezer enig begrip van dit bijzonder moeilijke onderwerp bij te brengen. Kortom: een aanrader deze boekhandel als je Wageningen bezoekt.
Ruim en gevarieerd aanbod, ongestoord rondneuzen, inpak-cadeauservice. Koffie in combinatie met leestafel. Midden in het centrum. Geen publiekstijdschriften, wel leuke, originele verjaardagsurprises.
Mooie winkel, kundig personeel en prachtig aanbod. Boven staan ook tweedehands boeken.
Beetje rommelige winkel maar wat wil je als je zo veel verschillende artikelen/titels wilt verkopen. Moeilijk zoeken maar dat is ook wel weer leuk. Ongewild kun je hier uren doorbrengen; er is zo veel te zien. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Belangrijke winkel voor Wageningen!
4 sterren omdat het een ruim gesorteerde boekhandel is voor een kleine plaats als Wageningen. Het is duidelijk wat voor universiteit hier huist want aanbod is die hoek boeiend! Echter... De mensen die er werken zijn niet onbeleefd maar komen over als super introvert, je nauwelijks durven te begroeten, spreken je nooit aan, verhalen niet spontaan eens over een boek ... Ook niet naar kinderen toe. Wat jammer is. Want mensen willen soms geïnspireerd worden en gezien. En je mag in zo een winkel ook best meer een mens hebben die gastvrij is en je wat enthousiaster onthaalt Als retail meer beleving heeft dan online shoppen, en ik ben het daarmee eens, dan moet dat deel uitgebuit worden ... Imho.
Blijft een goede boekwinkel ondanks dat jaren geleden de hele wetenschappelijke collectie is afgeschaft. Geldt voor alle boekwinkels helaas. Maar vakinhoudelijke kennis blijft hier top !
Sinds mijn studietijd jaren 80 onverminderd top gebleven. Een in NL ongeëvenaarde boekhandel.
Goede boekenwinkel kom hier altijd voor een nieuwe agenda of een leuk boek om cadeau te doen. Daarnaast is het assortiment aan spelletjes boven heel groot, altijd de nieuwste spelletjes die je meestal direct aan tafel daar uit kan proberen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid