facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Jansen & de Feijter

Boekhandel Jansen & de Feijter
"Jansen & de Feijterboeken, petit café & theetuinBoekhandel Jansen & de Feijter uit Velp is in 1998 opgericht door Anneke de Feijter en Walter Jansen. Al snel werd de boekhandel een begrip in de regio: goede en deskundige medewerkers, een mooi assortiment en veel lezingen en literaire activiteiten. De winkel ontwikkelde zich tot de literaire hangplek en de culturele dorpskroeg van Velp en omgevingJansen & de Feijter werkt samen met veel culturele instellingen uit de regio.Voorjaar 2013 heeft de winkel een metamorfose ondergaan. Begin 2013 deed Jansen & de Feijter als een van de eerste winkels een succesvolle crowdfunding waarmee een verbouwing kon worden gerealiseerd en de aanleg van een theetuin achter de winkel."
Adres: Emmastraat 6 , Velp 6881 ST, NL
Telefoonnummer: 026 362 8959
Stad: Velp
Route: Emmastraat 6
Postcode: 6881 ST



op zoek naar gerelateerd: Boekhandel Jansen de fijter, Boekhandel Arnhem, Anneke de Feijter, Colofon Arnhem, Boekenwinkel Nederland, Boekhandel van Noord, Boekhandel Utrecht, Boekhandel Dominicanen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruna Bruna 186 meter Matige eetgelegenheid, het is dat het in quartier latin ligt en dat het eten lekker v...
Recensies
Wat een leuke plek om te komen! Je kan er een boekje lezen in de tuin met een drankje. Echt genieten. leuk vriendelijk personeel!
Goeie boekwinkel alles verkrijgbaar en super geholpen altijd goeie service
Goede collectie en wat niet aanwezig is, wordt besteld en is er snel.
Heel vriendelijk en kundig personeel, ik kom er graag!
Leuke winkel in een achterafstraatje in Velp. Zeker de moeite waard om even van de hoofdstraat af te slaan. Up2date en alles te bestellen.
Wat een mooie zaak hé...Inclusief leuke lunch kaart
Achter in de tuin en binnen kun je heerlijk rustig zitten met een goed aanbod biologische drankjes en hapjes. Letterlijk alle ruimte om wat te lezen in een net gekocht boek en te ontspannen. Een echte aanrader!
Het is één gezellige boekenwinkel waar je ook lekker kunt gaan zitten lezen met een kopje koffie er bij. Buiten zijn ook gezellige plekjes om even rustig te zitten met een lekker hapje en drankje. Of je pakt de krant en als je zin heb mag je ook wel op de piano die er staat spelen.
Fijne boekhandel waar je óók gezellig iets kunt eten en drinken en bovendien 's zomers in de tuin kunt zitten. Helaas kom ik er tegenwoordig niet zo vaak meer nu ik niet meer in Arnhem woon. Vanuit het midden van het land is het nét iets te ver weg voor een regelmatig bezoek hoewel ik het in de zomermaanden wel probeer.
Naast het uitgebreide assortiment boeken heeft deze winkel een gezellig eetgedeelte. De tuin waar je ook kunt zitten is het best bewaarde geheim van Velp. Alleen vegetarische gerechten lunchhapjes waar ik niet zo van ben eigenlijk maar ik ben blij verrast.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid