facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel IJlstra

Boekhandel IJlstra

Info

Informatie over onze winkel,boeken,tijdschriften,wenskaarten,kantoorartikelen en nog meer leuks.

Adres: Eems 20, 9204JX Drachten
Telefoonnummer: 0512-518322
Stad: Drachten
Route: Eems 20
Postcode: 9204JX


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: IJlstra Natuur Buitenpost
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Velde boeken Drachten Van der Velde boeken Drachten 2 km Prachtig mooie grote boekenwinkel, met naast nieuwe en tweedehands boeken ook hele le...
Evangelische Boekwinkel Evangelische Boekwinkel 2 km De winkel staat op een goede locatie, midden in het centrum. Het is makkelijk te vind...
Recensies
Kleine maar fijne kantoor boekhandel waar alles te krijgen is en anders bestellen ze dit voor je. Ruime sortering aan bladen, kaarten en ook veel kinderboeken waar de eigenaresse prima over kan adviseren.
Duur, niet klantvriendelijk, niet kindvriendelijk. Koop hier nooit weer!
Veel keuze en goeie kwaliteit. Helaas is het personeel vaak onvriendelijk en komt chagrijnig over waardoor ik me niet welkom in de winkel voel. Helaas voor mij een reden deze winkel niet meer te bezoeken.
Dure postservice en er wordt maar al te graag een 2e of 3e postzegel erop geplakt terwijl dit niet hoeft. Zie het vooral bij de senioren vaak gebeuren.
Ik gebruik deze regelmatig om mijn pakketten te halen of brengen, aangezien het lekker dichtbij is. De prijzen die ze voeren voelen wat aan de hoge kant. Ook vind ik de klantvriendelijkheid aan de magere kant, ze ja allemaal kunnen wat nors uit de hoek komen. Ik krijg soms het idee dat deze mensen het al wat te lang doen, althans zo ervaar ik het.
Nooit ergens last van leuke winkel en het post nl punt is goed voor elkaar
Zeer onvriendelijk. Pakketje waar 'breekbaar' op staat wordt gewoon op zn zij neergegooid. Toen ik er wat van zei, kreeg ik te horen; Ja anders kan ik het adres niet lezen! Heel slecht!
Prima service, haal hier altijd mijn pakketjes vandaan en koop regelmatig een kaartje. Prijzen van producten naast boeken en kaarten zijn aan de hoge kant.
Ze hebben veel boeken ,kaarten ,en. Postzegels pakjes versturen en halen . Hè is er wel klein ,het personeel mag wel wat vriendelijker maar verder is het wel oke
Altijd vriendelijk en behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid