facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Hoofdstuk Een

Boekhandel Hoofdstuk Een

Info

Hoofdstuk Een is een zelfstandige boekhandel in vestingstad Brielle (Zuid-Holland)

Adres: Nobelstraat 16, 3231 BC Brielle
Telefoonnummer: 0181-418370
Stad: Brielle
Route: Nobelstraat 16
Postcode: 3231 BC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Boekhandel in Brielle
Recensies
Helaas nog maar de enige overgebleven boekenwinkel in Brielle. Relatief grote winkel met ruim assortiment. Zeer aardige mensen.
De boekwinkel die zorgt dat je voortaan online alles bestelt bij bijvoorbeeld Bol.com. Waneer je de moeite neemt om langs te gaan ben je eerst een half uur kwijt om je auto te parkeren en moet je alsnog een kilometer lopen. Ze kunnen alles bestellen maar het duurt dan wel 4 dagen. Ook al heb je een hele lijst met boeken die gewenst zijn er wordt gezegd: "Kijk maar achterin de winkel" in plaats van je te helpen. Niet vriendelijk en behulpzaam en ik kon geen boek op voorraad vinden van een verlanglijstje met 14 titels.
Onbehulpzame eigenaren met chagrijnige houding. Uit principe zal ik hier niets kopen. Ik stond in de winkel er kon geen hallo vanaf en er kwam een vrouw een bijdrage voor een goed doel vragen in de vorm van een prijsje om uit te reiken. Naast dat ik de houding van de eigenaresse weinig behulpzaam en geīnteresseerd vond, vond de eigenaresse het ook nog eens nodig om met haar man te roddelen over de vrouw die zich inzet voor het goede doel het moment dat deze vrouw de winkel verliet. Daarna in de winkel bellen met de krant en daarover lelijk praten met haar man nadat ze opgehangen hebben. Aan de telefoon was ze ook niet vriendelijk. Wat een nare mensen, ik zet geen stap meer binnen hier!
Zeer chagrijnige, onbehulpzame eigenares. Je mag geen boek inkijken in de winkel; ze lijkt er eerder op uit te zijn helemaal niks te verkopen. We waren plan een aantal boeken te kopen maar zijn weggegaan nadat ze begon te zeuren nadat we een boek te lang inkeken... Jammer, had een leuke boekenzaak kunnen zijn.
Ruime sortering van recent verschenen boeken. En uitverkocht? Dan wordt het gevraagde artikel vlot besteld. Prima service! Bovendien: koop plaatselijk!
Kleine boekenwinkel met hart voor hun zaak! Ruim assortiment aan boeken en zijn altijd bereid om extra moeite te doen voor hun klanten!
Nog een authentieke boekhandel met persoonlijke adviezen. De eigenaars lijken alle boeken wel zelf gelezen te hebben.
Deze boekenwinkel voelt aan als een bibliotheek...hier kun je echt met alle rust een boek kopen...met deskundig personeel...midden in het historische gedeelte van Brielle.
Wat een geweldige service. Gisteren boek "De Stem" van Jessica Durlacher besteld en vanmiddag al bezorgd!
Heel fijne boekhandel. Prima adviezen. Goede sortering o. a. op het gebied van kinderboeken en Fantasy. Eigenaren zijn op cultureel gebied zeer actief.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid