facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel Funke-pagina

Boekhandel Funke-pagina

Info

Ons assortiment bestaat uit: boeken, kantoorartikelen, tijdschriften, wens- en ansichtkaarten en schrijfwaren. Nieuw: speelgoed, spelletjes en meer

Geschiedenis

Ons assortiment bestaat uit: boeken, kantoorartikelen, tijdschriften, wens- en ansichtkaarten en schrijfwaren. Nieuw: speelgoed, kraamcadeautjes, en puzzels voor jong en oud. Topmodel artikelen, HABA spellen, familie spellen, Lego en meer.

Label

Boekhandel Funke is al meer dan veertig jaar een begrip op Terschelling. Onze winkel is gevestigd in het centrum van het dorp West, op honderd meter van de Brandaris. U kunt bij ons terecht voor onder meer boeken, kantoorartikelen, tijdschriften, wens- en ansichtkaarten, feestartikelen, schoolartikelen en schrijfwaren.

Nieuw in ons assortiment: SPEELGOED. Kraamcadeautjes, puzzels voor jong en oud, Topmodel artikelen, HABA spellen, familie spellen, Lego....... teveel om op te noemen.

Wij beschikken over een zeer ruim assortiment met boeken over Terschelling. Ook verkrijgbaar
in onze webshop. Heeft u in onze winkel iets gezien wat u graag wilt bestellen neem gerust contact
met ons op. Wij helpen u graag verder!

Michiel Funke en Cora van Herwaarden,
Boekhandel Funke - West Terschelling



"Boekhandel met een ruim assortiment aan BOEKEN, tijdschriften , wenskaarten , kantoorartikelen en achterin de winkel een speelgoedafdeling.Gevestigd in het centrum van West Terschelling, vlakbij de vuurtoren Brandaris en de jacht-haven.Ook online boeken te bestellen.De speelgoedwinkel op West Terschelling"

"Boekhandel met een ruim assortiment aan BOEKEN, tijdschriften , wenskaarten , kantoorartikelen en achterin de winkel een speelgoedafdeling.Gevestigd in het centrum van West Terschelling, vlakbij de vuurtoren Brandaris en de jacht-haven.Ook online boeken te bestellen.De speelgoedwinkel op West Terschelling"
Adres: Boomstraat 27, 8881 BS West-Terschelling
Telefoonnummer: 0562442098
ln.eknuflednahkeob@ofni
Stad: West-Terschelling
Route: Boomstraat 27
Postcode: 8881 BS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: boekhandel terschelling, webshop terschelling, boekhandel midsland, roman terschelling, boekhandel rosenberg te koop, thriller terschelling, bruna terschelling, boekhandel midsland openingstijden
Recensies
Fantastische boekhandel met een uitgebreide collectie boeken. Wanneer je een boek koopt krijg je gratis een prachtige boekenlegger van Terschelling erbij. Elk jaar een andere afbeelding. Leuk om te verzamelen. Ik doe het al jaren.
Fantastisch boekhandel ik heb net 3 hele mooie boeken gekocht over Terschelling maar je kan ook veel andere dingen krijgen en een dikke aanrader
Een leuke en sfeervolle boekhandel in het centrum van West Terschelling. Loop vooral door naar achter in de winkel, waar de beste kinderboeken te vinden zijn!
Johan Derksen en Nico Dijkshoorn bij Fantasy en Andy Weir bij Jeugd. Wat een slechte boekhandel.
Mooi assortiment boeken!
Wat een fijn boekwinkeltje! Ze verkochten Kuifjes, en daar leek de verkoopster even enthousiast over als ik.
Tijdens een weekendje Terschelling hier even binnengelopen op een regenachtige zaterdag. Ik had van tevoren geen hoge verwachtingen maar voor een plaats als West-terschelling is dit een aangename en fijne boekhandel. Redelijk aanbod en fijne bediening.
Mooie boekwinkel. Groot assortiment. Deskundig personeel.
Fijne winkel waar je hartelijk wordt ontvangen. Ruim assortiment qua boeken, tijdschriften, kantooraccessoires en speelgoed.
Leuke boekhandel, mooie collectie boeken over Terschelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid