facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel De Tribune

Info

Boekhandel De Tribune, de literaire boekhandel van Maastricht. *****
literatuur, poëzie, geschiedenis, filosofie, architectuur
www.detribune.nl

Label

Boekhandel De Tribune is opgericht op 25 maart 1978.
Na een onderzoek door Vrij Nederland in 2004 onderscheiden als beste boekhandel van Nederland

Producten

Boeken



"Onze catergorieën:Literatuur proza & poëzie, filosofie, geschiedenis, kinderboeken, kunst, architectuur, fotografie, English books.Maar vooral stellen wij het contact met de klanten op prijs, om advies en raad te geven en te krijgen.Een ontmoetingsplek voor lezende gasten en veel boeken."
Adres: Kapoenstraat 8 10 , Maastricht 6211 KW, NL
Telefoonnummer: 043 325 1978
ln.enubirted@ofni
Stad: Maastricht
Route: Kapoenstraat 8 10
Postcode: 6211 KW



op zoek naar gerelateerd: eigenaar de tribune maastricht, boekhandel selexyz, boekhandel maastricht, boekenwinkel, boekhandel dominicanen maastricht, de slegte maastricht, standaard boekhandel maastricht, boekhandel dominicanen openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boekhandel Dominicanen Boekhandel Dominicanen 322 meter Wil je heel veel meer dan een boekenwinkel zien? De "Boekhandel Dominicanen"...
De Bovenste Plank De Bovenste Plank 623 meter
Recensies
Dit is tenminste een échte boekenhandel! Daar zijn er niet veel meer van. Je kijkt je ogen uit en de keuze is letterlijk reuze. Bovendien ziet de winkel er prachtig uit van buiten en van binnen. Het personeel is ontzettend vriendelijk en zeer deskundig. Ze helpen je graag en ze geven je een welkom gevoel. Ik kom er graag weer terug!
Een van de fijnste boekhandels van Nederland. Een plaats waar het nog over boeken gaat!
Beste boekhandel!
Deskundige informatie, adequate antwoorden op mijn vragen en heerlijk kunnen rondsnuffelen!
Geweldige boekhandel waar we per toeval langskwamen. Vriendelijke medewerkster met verstand van zaken. Ze hebben een groot en verrassend assortiment. Uiteindelijk de winkel verlaten met het nieuwste boek van Philippe Sands.
Gelegen in een rustig deel van de binnenstad, staat deze literatuurtempel al decennia garant voor kwaliteit. Een oase in een woelige wereld !
Traditionele boekenwinkel met deskundig personeel. Grote collectie kinder en jeugdboeken
Een bijzondere boekhandel met een verrassend groot assortiment aan boeken over de meest uiteenlopende onderwerpen, alsmede van de meest uiteenlopende auteurs. Over filosofie is hier meer aanbod dan bij menig andere boekhandel.
Als ik in Maastricht ben, ga ik naar 'De Tribune' om vergeten boeken terug te vinden. Vraag aan de eigenaar: "Was dat nu nodig; de twee poëziekasten bij de ingang te reduceren tot één, en deze overgeblevene dan ook nog eens te verplaatsen naar een plekje achterin?" Met excuses: dat zal ik in het gevolg zeker doen!
Misschien een ietwat rommelige winkel, maar het is ook een boekenwinkel waar alles te vinden is. Het is fijn om te zien dat de eigenaar van de boekenwinkel weet wat hij verkoopt, en hij heeft altijd wel iets te vertellen over het boek dat je wilt kopen of een schrijver die je interessant vind, dat maakt het zo leuk om naar dit soort onafhankelijke boekenwinkels te gaan. Als je van lezen houdt, en jezelf in Maastricht vind, kan ik De Tribune zeker aanraden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid