facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekhandel De Omslag

Boekhandel De Omslag

Info

Recensies, nieuws en wetenswaardigheden van de boekverkopers van Boekhandel de Omslag, Rosmalen



"Boekhandel de Omslag is de leukste boekhandel van Brabant! De winkel is een plek waar iedereen op zoek kan gaan naar zijn of haar favoriete boek. Zoek je een kinderboek, roman, thriller, kookboek of reisgids ? We staan altijd voor je klaar met goed advies! Maar ook als je op zoek bent naar kaarten, spelletjes of andere cadeautjes, bij ons kan je altijd slagen! De Omslag is ingericht in een gezellige Scandinavische sfeer. Met grote regelmaat organiseren we lezingen, workshops of signeersessies en we nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. Kijk op onze website om te zien welke activiteiten er zijn. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief, dan zorgen wij ervoor dat je niks mist. Tot snel!"
Adres: De Driesprong 31, 5241 TJ Rosmalen
Telefoonnummer: 073-5213488
Stad: Rosmalen
Route: De Driesprong 31
Postcode: 5241 TJ


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 20:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Kantoorboekhandel Rosmalen, Boekhandel Heinen, Primera Rosmalen, Bibliotheek Rosmalen, Boekhandel Den Bosch
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruna Rosmalen Bruna Rosmalen 48 meter Vriendelijk personeel en veel keus.
The Read Shop Molenhoekpassage Rosmalen The Read Shop Molenhoekpassage Rosmalen 862 meter Heerlijke winkel om rond te neuzen. Nancy en Miriam zijn super vriendelijk, ook tege...
Recensies
Boekhandel met groot assortiment en enthousiaste medewerkers die je goed kunnen adviseren als je erom vraagt.
Gezellig gesprek over boeken en reizen. Goed en vriendelijk geholpen, daar kan geen webshop tegen op
Altijd goed en persoonlijk advies. Er wordt uitgebreid meegedacht ook wanneer je alleen een kaft weet te omschrijven. Bestel je boeken ook zeker hier.
Niet de grootste boekhandel, maar wel ontzettend leuk ingericht en ik word altijd goed geholpen. Ga hier heel graag naartoe om boeken voor mezelf of mijn kinderen te kopen!
Heel goed advies door vriendelijke medewerkers. Ruime keus. Overzichtelijke winkel
Een luxe boekenzaak. Altijd een feest. Kinderboeken, agenda's, Engelse boeken en schrijfwaar. Alles hebben ze hier wel. En als ze het niet hebben dan bestellen ze het graag voor je. Een aanrader voor iedere boekliefhebber.
Fijne boekwinkel met persoonlijke aandacht
Wat mij betreft: De trots van Rosmalen! Hier word je nog gehólpen.
Het belangrijkst: deskundige en uiterst vriendelijke mensen werken er! Mooie winkel en er hangt een ontspannen sfeer. Iedereen is altijd bereid om te helpen en mee te denken. Heerlijk om zo'n winkel in het dorp te hebben!
Je wordt vriendelijk en met verstand van zaken geholpen. Boeken zijn gelezen en voorzien van commentaar. Boeken uitkiezen als cadeau wordt zo stukken eenvoudiger. Ook leuke mensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid