facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor boekhandel Broekhuis

"Naast een uitgebreide selectie boeken verkoopt de winkel ook aanverwante artikelen, waaronder wenskaarten, tijdschriften, cadeaus en kantoorbenodigdheden.Boekhandel Broekhuis zal haar publiek blijvend verrassen op bijzondere ontmoetingen met auteurs en evenementen voor lezers van alle leeftijden."
Adres: Marktstraat 12 , Enschede 7511 GD, NL
Stad: Enschede
Route: Marktstraat 12
Postcode: 7511 GD



op zoek naar gerelateerd: Boekhandel Broekhuis Hengelo Openingstijden, Openingstijden Boekhandel Broekhuis Enschede, Boekhandel Broekhuis Apeldoorn, Boekhandel Almelo, Broekhuis Twente Hengelo, Broekhuis Almelo, Boekhandel Deventer, Broekhuis Deventer
Recensies
Het is en blijft een prachtige winkel, maar het personeel is vaak onvriendelijk. Zo ook vandaag met name de blonde dame met bril bovenop het hoofd. Schreeuwt met een helse schelle stem door de winkel dat de volgende aan de beurt is en zodra je dan voor haar neus staat kan een “hallo” of “goedemiddag” er niet meer vanaf. Vragen of een aankoop een cadeautje is, ho maar. Inpakken doet ze niet. Vervolgens geen glimlach achteraf, gelijk door naar de volgende klant. En het was niet eens zo heel druk. Kan nog een hoop leren, of misschien een keer naar therapie.
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Grote kans dat deze winkel het boek heeft waar je naar opzoek bent. Ook is deze winkel een aanrader als je opzoek bent naar een cadeau voor een aankomende verjaardag. De manga selectie is wel heel klein. Maar het feit dat ze ook manga verkopen ben in ontzettend blij mee. Als je nog een goede boektip zoekt voor een fantasy lezer die die opzoek is naar een leuke parodie/satire, dan beveel ik de disc world boeken aan. Ik zag deel 1, the colour of magic, in de winkel liggen samen met nog ~5 disc world boeken. Maar ik kan niet verwachten dat ze alle 41+ boeken hebben.
Na ons bezoek aan het Twents veilinghuis zijn we afgezakt naar het centrum. Eerst hapje gegeten in de schaduw van de kerk en daarna boekhandel Broekhuus bezocht. Mijn vrouw kon er goed haar rolstoel bewegen en vond een leuk boek voor onze kleindochter. Persoonlijk naar de afdeling Geschiedenis gegaan. Mooi breed assortiment. En zeker ook erg verrast door het enorme antiquariaat daarboven. Mijns inziens zeker een must voor wie regio boeken uit heel Nederland zoekt. Verwen je hoofd en boekenkast en neem wat mee. Aanrader.
Fantastisch assortiment zowel nieuwe als tweedehands boeken.
Ik kan er altijd slagen, mocht het er niet zijn dan bestellen ze het voor je
Prachtige, uitgebreide boekenwinkel met oa ruim assortiment boeken, 2e hands boeken, kantoor- en kadoartikelen en nog veel meer.
Prachtige winkel met een groot aanbod en ook nog een heerlijke tweedehands sectie met boeken van verschillende talen en achtergronden.
er mogen wel nog meer amerikaanse magazines en boeken komen
Fijne boekwinkel met ruim assortiment. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Leuke winkel genoeg keus gezellig personeel ruim op zet
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid