facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekenvoordeel

"Keuze uit boeken, creatieve hobby, kinder, films, series, spellen, legpuzzels en meer. Tot wel 50% goedkoper! Bestel online of ga naar één van onze winkels. Vanaf €20 gratis thuisbezorgd. Boekenvoordeel heeft een kern assortiment van voordeelboeken in diverse hoofdgenres als romans, thrillers, reis-, kinder-, cadeauboeken en nog veel meer. Naast boeken heeft Boekenvoordeel een zeer uitgebreid assortiment hobbyartikelen, wenskaarten, agenda's, kalenders en speelgoed. Bij Boekenvoordeel krijgt de klant dan ook altijd prijsvoordeel, kortingen tot wel 50% en zeer scherpe prijzen op diverse producten. Met dit totale assortiment in combinatie met de unieke prijsstelling is Boekenvoordeel dan ook de aangewezen cadeauwinkel voor de hele familie."
Adres: Ginnekenstraat 80 , Breda 4811 JJ, NL
Telefoonnummer: 076 521 8965
Stad: Breda
Route: Ginnekenstraat 80
Postcode: 4811 JJ



op zoek naar gerelateerd: BoekenVoordeel hobby, Boekenvoordeel winkels, BoekenVoordeel online, BoekenVoordeel telefoonnummer, boekenvoordeel.nl en win, BoekenVoordeel Almere, Boekenvoordeel Openingstijden, BoekenVoordeel winkels Nederland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bruna Bruna 2 km Leuk weer eens in een Bruna winkel te zijn, mis Bruna bij station,was altijd leuke t...
Primera Primera 5 km
Recensies
Altijd een leuke winkel om te snuffelen. Je gaat binnen om de kookboeken te bekijken en staat even later buiten met spotgoedkoop en goed breigaren. Kan er nooit langs, altijd even binnenlopen.
Goed geprijsde boeken, beter dan op het internet. Daarnaast nog een ruim aanbod
Veel boeken over allerlei zaken. Trillers, hobbieboeken, etc. Dvd's en blurays, knutselartikelen. Van alles wat.
Altijd leuk om daar rond te neuzen
Leuke winkel om even rond te kijken voor een aardigheidje. Je kunt er namelijk voor niet al te veel een leuke film, boek of bordspel kopen.
Van alles wat. Boeken, knutsel spullen, agenda's. En, niet duur!
Gewoon gemiddelde winkel. Voor budget boeken
Fijn winkeltje voor de benodigde spullen. Prijzen zijn ook goed!
Prima boekenwinkeltje waar ze ook veel dvd's hebben en spelletjes..alles voor een topprijsje!
Prima boekwinkel met ook veel kerstkaarten en kalenders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid