facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boeken en Muziek van der Boom

Boeken en Muziek van der Boom

Info

In 1987 is boekhandel van der Boom gestart met de verkoop van boeken, wenskaarten en cd's. Nog steeds staan wij voor u klaar.

Geschiedenis

Boekhandel van der Boom kent een korte historie bij de familie van der Boom. Al meer dan 25 jaar geleden legde moeder van der Boom de basis van wat nu Boekhandel van der Boom in Sommelsdijk is.
In de winkel die gespecialiseerd is in het Christelijke boek kunt u terecht voor het boek van uw keuze.
Een team van vijf medewerkers zorgt dagelijks voor gastvrijheid, advies en service. We heten u dan ook van harte welkom om eens een bezoek aan onze sfeervolle winkel te brengen.

Adres: Voorstraat 41, 32 45 BG Sommelsdijk
Telefoonnummer: 0187-482614
Stad: Sommelsdijk
Route: Voorstraat 41
Postcode: 32 45 BG



op zoek naar gerelateerd: Van der Boom online, Boekhandel Middelharnis, Van der Boom siroop, Foppe koerier van de knokploeg, Den Hertog, Den Hertog boeken, Boekenbon van der boom, Boom Webshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visser Meubelen, Sommelsdijk Visser Meubelen, Sommelsdijk 303 meter Ruime sortering die aangeprezen wordt door personeel met verstand van zaken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid