facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boekelo Makelaardij en Verzekeringen

Boekelo Makelaardij en Verzekeringen

Info

Makelaars & Assurantiekantoor Boekelo, actief en dynamisch en een veelzijdige financiële dienstverlening. hypotheken, verzekeringen, belasting en makelaardy

Geschiedenis

Boekelo makelaardij en verzekeringen is een proactief all round kantoor.
Met ons jonge en dynamische team beheren wij voor zowel particuliere als zakelijke relaties hun verzekeringspakket. Ook kan men bij ons terecht voor advies inzake belasting en wij bemiddelen in kredieten en hypotheken voor vrijwel alle geldverstrekkers.
Woning aan-en verkoop behoort eveneens tot onze dienstverlening.
Wij maken gebruik van diverse platforms zoals Funda, Huislijn.nl, Jaap.nl en vele andere.



"Makelaars & Assurantiekantoor Boekelo heeft al meer dan 27 jaar ervaring in de woningmarkt.lid NRVTMakelaars & Assurantiekantoor Boekelo is een bedrijf met veel ervaring in de makelaardij verzekeringen en hypotheken. Ook voor het taxeren van woningen of het afsluiten van meerdere verzekeringen en hypotheken kunt u bij ons terecht. Niet alleen in de kanaalstreek hebben wij huizen te koop en te huur. Wij zijn actief in heel Noord-Nederland.Onze diensten zijn erg veelzijdig maar wij delen ze graag op in 4 verschelende diensten namelijk; Het verhuren en verkopen van Woningen, wij regelen uw hypotheken, wij adviseren op het gebied van verzekeringen en sluiten deze voor u af en wij kunnen taxaties uitvoeren voor uw woning of bedrijfspand."
Adres: Cereskade 25, 9503 GC Stadskanaal
Telefoonnummer: 0599651133
Stad: Stadskanaal
Route: Cereskade 25
Postcode: 9503 GC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Makelaar Boekelo funda, Boekelo Makelaardij Facebook, Makelaar Stadskanaal, Boekelo koopwoningen, Makelaar Boekelo Bourtange, Boekelo Huurwoningen, Makelaar Musselkanaal, Van Beilen Makelaars
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makelaardij & Verzekeringen Stavast-de Vries Makelaardij & Verzekeringen Stavast-de Vries 2 km Meer dan 45 jaar ervaring in Stadskanaal e.o. Telefoonnummer : 0599 - 612043 E-mail ...
Sisters Assurantiën B.V. Sisters Assurantiën B.V. 2 km "Hypotheken en verzekeringen"
Hypotheekcentrum Stadskanaal Hypotheekcentrum Stadskanaal 3 km Echt een aanrader als je goed advies zoekt! Alles onder 1 dak, zowel makelaar, verzek...
Kruize Assurantiekantoor & Hypotheekspecialist Kruize Assurantiekantoor & Hypotheekspeciali... 3 km Wij zijn u van dienst, voor het adviseren van hypotheken, schade- en levensverzekerin...
Recensies
Uitstekende Makelaar die deelt in de belangen van de verkoper en de koper .Conform de afspraken die gemaakt zijn .Alle medewerkers zijn deskundig en gekwalificeerd van begin tot het eind bij de Notaris gefeliciteerd Makelaar Herman Boekelo vr gr Hennie en Truus Scheper .Boerrichter 1 Sellingen nu Navolaan 14 a Stadskanaal .
Onlangs mijn huis verkocht, was binnen 6 weken verkocht. Verder was de begeleiding via de app heel erg goed, snelle reacties terug. Alles netjes afgehandeld. Zeer tevreden over deze makelaar. Voor verkoper en koper een aanrader!
Wij hebben ons huis verkocht via Makelaardij Boekelo ,ook hebben we via hun onze huidige woning kunnen kopen. Wij zijn erg tevreden hoe alles is geregeld , en bevelen makelaardij Boekelo ook zeker aan bij een ieder die een huis wil kopen of verkopen.
Vanaf de eerste kennismaking met Makelaar Boekelo hadden wij een goed gevoel. Hij had zich goed voorbereid met kopieën van het Kadaster over de omgeving en de Woning. De presentatie op Funda was heel goed en daardoor is de woning voor een goede prijs snel verkocht. Perfect!
Alles is heel goed geregeld door de medewerkers. Doordat wij meestal al in het buitenland waren hebben ze zeker wat stapjes extra gezet om zaken op afstand te kunnen regelen bij de verkoop van van ons huis in Nederland. Waarvoor onze dank!
De aankoop en verkoop had 'heel wat voeten in de aarde.' Dankzij de goede interventies van makelaardij Boekelo kwam het, gelukkig toch tot het gewenste resultaat. Dankjulliewel.
Goede makelaar. Luisterde echt naar je en dacht mee. Liet je vrij om te doen wat je wou mits het natuurlijk netjes was. Altijd goed van gehuurd en zou in de toekomst er ook weer heen gaan mocht ik weer een woning nodig zijn.
Ik was op zoek naar een behulpzame en betrouwbare makelaar. Die heb ik bij makelaardij Boekelo kunnen vinden! Ik ben goed op de hoogte gehouden tijdens het proces en ze waren eerlijk over hun verwachtingen. Hier zou ik zeker terug komen!
Ik kan deze makelaar zeker aanbevelen. Goed contact en leuk groep om de makelaar heen om te werken.
Wij zijn zeer tevreden over de handelswijze en afwikkeling van de verkoop van ons huis door Makelaardij Boekelo. Mooie fotopresentatie en professionele afhandeling. Dankzij Makelaardij Boekelo hebben wij onze woning voor een goede prijs kunnen verkopen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid