facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boek en kantoorvakhandel Reterink

Boek en kantoorvakhandel Reterink

Info

Het adres voor al je boeken, kantoorartikelen, tekenmaterialen, loterijen, cadeaubonnen, ING-zaken, schoolartikelen, PostNL, RDW, leuke cadeautjes.

Geschiedenis

Boek en Kantoorvakhandel Reterink
Een mooi familiebedrijf dat sinds 1933 al in Wierden is te vinden.

In onze winkel vind je boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorbenodigdheden, computersupplies, filatelie, loterij, ing en post.

Sinds 1973 zijn we te vinden aan de Stationsstraat 3a, midden in het centrum van Wierden.

We hebben een ruime keuze aan boeken: Literatuur, Spanning, Geschiedenis, Religie, Wierden, Twente, Overijssel, Reizen, Koken, Young Adult en Kinderboeken.

Bij Lezingen van de Bibliotheek Wierden of van de Culturele Raad Wierden zijn wij altijd aanwezig!

Onze enthousiaste team leest veel en geeft u graag advies.
Wij hebben veel boeken in de winkel en wat niet voorradig is kunnen wij snel en meestal zonder kosten bestellen. Ook bestellingen van Engelse en Amerikaanse boeken zijn meestal binnen een paar dagen in huis.

Wij zijn als winkel aangesloten bij Quantore.
Quantore is de grootste voorraadhoudende in- en verkooporganisatie van kantoorartikelen in de Benelux. Hierdoor kunnen wij een zeer uitgebreid assortiment aan kantoorartikelen bieden voor thuis, maar ook voor bedrijven. Bedrijven kunnen ook voor facilitaire producten o.a. koffie, thee, soep, frisdrank, schoonmaakmiddelen, toiletartikelen e.d. bij ons terecht.

We hebben een ruim assortiment van deze kantoorartikelen in de winkel, artikelen die niet voorradig zijn kunnen wij voor u bestellen.

Wie snel en gemakkelijk als bedrijf online zaken wil doen kan terecht in onze WEBSHOP voor kantoorartikelen. www.reterink.com



"Boek en Kantoorvakhandel ReterinkEen mooi familiebedrijf dat sinds 1933 al in Wierden is te vinden.In onze winkel vind je boeken, tijdschriften, wenskaarten, kantoorbenodigdheden, computersupplies, filatelie, loterijen en postnl.Sinds 1973 zijn we te vinden aan de Stationsstraat 3a, midden in het centrum van Wierden.We hebben een ruime keuze aan boeken: Literatuur, Spanning, Geschiedenis, Religie, Wierden, Twente, Overijssel, Reizen, Koken, Young Adult en Kinderboeken.Bij Lezingen van de Bibliotheek Wierden of van de Culturele Raad Wierden zijn wij altijd aanwezig!Onze enthousiaste team leest veel en geeft u graag advies."
Adres: Stationsstraat 3a, 7641BV Wierden
Telefoonnummer: 0546571383
Stad: Wierden
Route: Stationsstraat 3a
Postcode: 7641BV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 21:00
Zaterdag: 08:30 - 17:00

Recensies
Fijne boekhandel. Naast boeken vind je hier veel andere, leuke en handige dingen. Is een boek niet in de winkel? Even online bestellen en 2 dagen later ligt het voor je klaar. Top!
Van ouds her een echte Wierdense boeken en kantoorartikelen winkel. Nu inclusief postagentschap en ING bank. % aanrader,
Ruime winkel met veel keuze. Kaarten, boeken, knitselspullen, postnl-punt. Coronascherm bij kassa. Diepere winkel dan dat je op het eerste oog zou denken. Vriendelijk personeel die je wil helpen de artikelen sneller te vinden dan dat je ze zelf vindt. Maar ook een winkel om gewoon lekker doorheen te wandelen/shoppen.
Goed adres voor boeken, loten en aanverwante kantoor benodigdheden.
Zeer uitgebreide boek en kantoor benodigdheden. Post en geld pinnen enz
Een prachtige boekwinkel...veel keuze.. Ontzettend mooie kaarten....heerlijk om eens lekker rond te neuzen...Het personeel is erg vriendelijk ! En de winkel is schoon !!! Parkeren voor de deur ! Geen parkeergeld nodig.
Mooie winkel maar zeer onvriendelijk personeel. Heel chagrijnig, kon nog geen lachje van af. Klantvriendelijkheid, misschien wel het belangrijkste in een winkel....
Prima winkel en postagentschap personeel is erg hulpvaardig
De winkel van Reterink is nog net geen gemeentehuis.
Wij wonen in Wierden en Reterink is een perfecte Boekhandel. Zou hem in Wierden niet willen missen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Boek en kantoorvakhandel Reterink met het openbaar vervoer


Wierden, N.H. Kerk 170 meter
95
Wierden, N.H. Kerk 220 meter
95
Wierden, Station 310 meter
823
Wierden 330 meter
Sprinter
Stoptrein RS23
Wierden, Smeijerskampstraat 370 meter
95

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid