facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BoegaFun

BoegaFun

Info

Wij zijn ALTIJD 7 dagen per week open, ook tijdens schoolvakanties en feestdagen. Gratis parkeren en Gratis WiFi! Let op: bij warm weer check onze website

Geschiedenis

BoegaFun Venray
Urenlang klauteren, glijden, spelen, springen en voetballen.

In onze gloednieuwe binnenspeeltuin staat de sfeer en de beleving centraal. Het begint al bij de stijlvolle opzet, ruime indeling en de natuurlijke ambiance. Alle begeleiders en volwassen zijn GRATIS evenals het parkeren en de WiFi. Kinderen t/m 13 jaar betalen € 7,50 per persoon. (baby's die nog niet kunnen kruipen/spelen zijn uiteraard ook gratis).

Er zijn ruime zitgelegenheden voor ouders, opa's en oma's en voor de kinderen uitdagende attracties. Het opvallendst is de mega speelstructuur in vrolijke kleuren, met trampolines, basketbalveld, voetbalveld, ballentransporter, touwbruggen, kabelbaan en nog veel meer. Hierin kunnen kinderen al hun energie kwijt.

Daarnaast zijn er 6-meter hoge glijbanen voor de hele familie, waarop de kids met papa en mama of met opa en oma razendsnel naar beneden kunnen suizen.

Bovendien hebben we ook FUN voor de allerkleinsten een bijzondere peuterspeelhoek met eigen trampoline, ballenbak en fietsparcours, Kijk op onze website voor de speciale voordelige ochtendarrangementen voor de allerkleinsten.

Label

Binnenspeeltuin

Adres: Keizersveld 55, 5803 AP Venray (gemeente)
Telefoonnummer: 0478796510
ln.nufageob@ofni
Stad: Venray
Route: Keizersveld 55
Postcode: 5803 AP


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 19:00
Zondag: 10:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: ballorig venray, binnenspeeltuin venlo, binnenspeeltuin boxmeer, ballorig venlo, monkey town venray, binnenspeeltuin limburg, binnenspeeltuin noord limburg, binnenspeeltuin brabant
Recensies
Een leuke plek voor kinderen, leuk, goed, voor kinderen tussen 2 en 14 jaar
Een leuk uitje op een vrijdag ochtend. We besloten de ochtend door te trekken en te eten daar. Die keuze hadden we beter niet kunnen maken. Om 12uur eten besteld. En om half 2 nog geen eten. Meerdere mensen waren nog op hun eten aan het wachten en ook mensen die zelfs nog enkele minuten voor ons besteld hadden. Zij kregen koude friet en ons eten was uberhaupt nog niet klaar. Onze kinderen hebben we erg teleurgesteld en hongerig mee naar huis genomen. Geen eten gehad dus uiteindelijk. Met 1 personeelslid is dit gewoon niet te doen voor boegafun om eten aan te bieden. Ook no response op een mailtje naar boegafun. Zeer slecht. Gelukkig hebben de kinderen verder wel leuk gespeeld.
Op een doordeweekse dag daar geweest. Leuk spelen voor de kinderen. Wat frisser als gewend bij een binnenspeeltuin. Leuke hoek voor de echte kleintjes. Horeca is slecht geregeld. Al 2 maal meegemaakt. De laatste keer ruim 1.5 uur gewacht en toen moest het eten nog gemaakt gaan worden. Om ons heen hoorden we diverse klachten van koud eten. Na 2 uur zijn we vertrokken zonder te eten. Jammer zo'n afsluiting. Na een mail gestuurd te hebben waar geen reactie op kwam, deze review geplaatst.
Minder attracties dan voorheen, o.a. het springkussen bij de ingang is weg. Prijzen wel gestegen.
Ik kom daar aan vandaag om 15.30 met me zoontje word er gezegd dat ze gaan sluiten omdat er geen mensen komen terwijl er op de site staat dat ze tot 18.00 open zijn kom er nooit meer weer naar huis en me zoontje teleurgesteld
Het viel mij beetje tegen , was erg fris , begrijpelijk met de energie prijzen, maar toch. Maar het vervelends vond ik wel dat er niets glutenvrij was op een snicker na. Je mag niets mee nemen, dan vind ik wel dat er iets moet zijn. Is nota bene een speeltuin , voor kinderen . Mijn klein dochter is echt niet de enige met een allergie Snap je de teleurstelling van het kind. Je kunt tegenwoordig zoveel glutenvrije producten verpakt krijgen, roze koeken ,stroopwafels , enz. Verdiep je er even in. Weer een blij kind Ze zijn al zo vaak een uitzondering.
Hier kan je kinderen een paar uurtjes hun eigen gang laten gaan. Wel goed opletten. Voortaan zaterdag of zondag ben ik daar met de kinderen. Die vinden het geweldig. tenzij we ergens anders naar toe gaan.
Voor kort middagje spelen is het leuk. Normaliter moest je korte mouwen shirts etc meenemen maar nu energie duur is, stoken ze niet meer. Begrijpelijk, maar toch. Het was echt ijskoud , meerdere volwassenen zaten met winterjas aan binnen. De kinderen hadden het niet koud, zolang er maar bewogen bleef. Het eten is nooit geweldig geweest, dus dat kopen wij ook niet meer. Eten vooraf of halen zakje chips ter plekke. Voor de ochtend is er niks gezonds te verkrijgen. Edit: ik lees nu dat het verwarmingssysteem kapot was en weer gemaakt gaat worden 21-11. Dus het zou warmer moeten zijn weer.
Mooie grote speeltuin alles netjes en schoon. Zeer vriendelijke bediening. Erg grote stokbrooden voor lage prijs.
Heel leuke binnenspeeltuin, fijn zo veel ramen, ipv een dichte hal. Mijn neefje van 7jr vond het fantastisch!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid