facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BoeG Uitzendbureau

BoeG Uitzendbureau

Info

BoeG is een personeelsbureau dat gespecialiseerd is in het bemiddelen van vakkrachten in de metaal en techniek, bouw, afbouw en diverse andere sectoren.



"BoeG Uitzendbureau is gespecialiseerd in uitzenden in bouw, afbouw en techniek. Ben jij de vakman/vakvrouw die wij zoeken? Meld je dan vandaag nog bij het tofste uitzendbureau van Zuid-Limburg!"
Adres: Groot Haasdal 4b, 6333 AW Schimmert
Telefoonnummer: 043 601 08 08
Stad: Schimmert
Route: Groot Haasdal 4b
Postcode: 6333 AW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00

Recensies
Fijne uitzend organisatie. Altijd correct qua betaling en houden zich te allen tijde aan de gemaakte afspraken.
Uitzendbeauro Boeg is een goed bedrijf. Zowel voor de werknemers en werkgevers. Als jij je ook aan wil melden vertel er dan mij dat je het vondt in deze review van Mitchell Somers. Ik werk voor dit bedrijf ongeveer al 1jaar en zal nooit meer kiezen voor een ander uitzendbeauro.
Top uitzendbureau, denkt met de werknemers mee
Vertaald door Google BoeG is een heel goed uitzendbureau. Ze vonden snel een baan voor mij en ze betalen goed en op tijd. Origineel BoeG is a very good job agency. They found quickly a job for me and they pay well and in time.
Vertaald door Google Serieus en professioneel uitzendbureau dat altijd zijn best doet om een ​​goede service te garanderen en de beste woonruimte te vinden... en zelfs de wekelijkse salarissen zijn beslist toereikend. Origineel Agenzia di lavoro seria e professionale che fa'sempre il massimo per garantire un buon servizio e trovare la sistemazione ottimale...e anche gli stipendi con cadenza settimanale sono decisamente adeguati.
Vertaald door Google Prima bedrijf, aardige mensen. Origineel Super Firma, nette Leute.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid