facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Boefjes en Bijtjes

Boefjes en Bijtjes

Info

Te gekke outfits voor kleine Boefjes!

Adres: Lageweg 37, 2222GG Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Stad: Katwijk
Route: Lageweg 37
Postcode: 2222GG



op zoek naar gerelateerd: Boefjes en Bijtjes levertijd, Boefjes en Bijtjes kortingscode, Boefjes en Draakjes, Hoe valt Boefjes en Bijtjes, Bijtjes en Boefjes, Boefjes en Bijtjes telefoonnummer, Boefjes kinderkleding, Draakjes en Boefjes retour
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Made by Tess Made by Tess 1 km Ik bedruk textiel, maak persoonlijke stickers en ets glas. Er zijn heel veel mogelij...
Recensies
Slechte ervaring! Product veel te laat geleverd - hiervoor een aantal keer gemaild zonder reactie geen telefoonnummer op de website. Product retour gestuurd incl track&t race. Blijkbaar is de 24/u webshop niet bemand en komt het product aan bij de buren. Wederom gemaild maar geen reactie.
Update: N.a.v. deze review toch in contact gekomen. Mail was in een verkeerde mailbox terecht gekomen waardoor deze niet gezien was. Nieuwe trui in de juiste kleur onderweg en dus naar volle tevredenheid opgelost : Truien besteld, opzich mooi maar kleur wijkt enorm af van website. Heb gemaild naar de klantenservice met foto’s en de vraag of het retour kan of dat het pech is en omgeruild kan worden voor exemplaar die dezelfde kleur heeft. Gewoon geen reactie!! 11 nov gemaild, 19 nov gemaild. Insta berichtje gestuurd, daar werd op gereageerd dat ze het na het weekend zouden oppakken. Inmiddels ook alweer 2 weken geleden. Echte k*t service als je het mij vraagt. Eerste en laatste keer dat ik hier iets bestel.
Waardeloos bedrijf! Eind september/begin oktober een jasje retour gestuurd maar is nog steeds niet verwerkt! Op mijn mailtjes wordt niet gereageerd! Ik koop hier nooit meer iets!
Superfijne webshop. Ons petje kwam helaas kapot aan. Contact gehad via de mail en gelijk een nieuwe toegestuurd gekregen. Echt super service!
Waardeloos bedrijf bestel hier nooit weer iets! Bijna 2 weken geleden een bestelling gedaan zodat deze ruim optijd binnen zou zijn voor een feestelijke gelegenheid. Na de beloofde 3 werkdagen nogsteeds geen zending. Zou een mail moeten hebben gehad over vertraging niet gehad ook niet ongewenst. Vervolgens zou een aangepaste bestelling direct worden verzonden en krijg ik een track en trace die tot op heden op niet verwerkt staat. Geen contact te krijgen met dit bedrijf, telefoon nummer buiten gebruik, 3 verschillende adressen, Facebook ook totaal geen reactie te krijgen! Wacht nog steeds op mijn geld terug en die feestelijke gelegenheid hebben we al anders opgelost.
Wil iets retour sturen maar krijg maar geen contact en mail voor mijn retour bestelling. Die ik binnen twee weken terug moet sturen. Heel erg vervelend. Slechte service. Update: ze hebben contact opgezocht en en retour proces aangepast. Fijn dat ze het beste willen voor het bedrijf
Inmiddels is het onderstaande netjes opgelost door boefjes en bijtjes. Ik heb 2 nieuwe kindertruien mogen ontvangen met de juiste bedrukking. Erg fijn dat het is opgelost! Bedankt.. Slechte service!!! Op 25 mei 3 truien besteld voor vaderdag. Bij de bestelling aangegeven dat er op de kindertruien achternaam+ JR moest komen te staan. Bij levering stond alleen de achternaam op de kindertruien en niet JR erbij. Gelijk een mail gestuurd met mijn klacht. Uiteindelijk 8 dagen later een mail ontvangen met voorstel om dit op te lossen. Hierop heb ik wederom gelijk een mail terug gestuurd met mijn voorkeur om het probleem op te lossen. Helaas nu 10 dagen verder maar nog steeds geen reactie gehad! Inmiddels is het al vaderdag geweest.. en hebben mijn kinderen het cadeau niet kunnen geven. Je snapt ze waren ontroostbaar!! Waardeloos..
Update: na mailcontact werd er samen naar een oplossing gezocht en werd mijn bestelling toch correct geleverd. Op 15 maart een bestelling geplaatst, nog steeds niets ontvangen. Niet te contacteren per telefoon en via mail wordt er ook niet gereageerd! Ik verwacht alsnog mijn bestelling te ontvangen of mijn geld terug te krijgen! Wat een slechte service! Nog nooit ergens meegemaakt! Ik bestel hier nooit meer!
Voor het mooie veels te laat besteld, maar super snelle levering, binnen 8 uur had ik een bevestiging van verzending op de mail. Shirtjes zien er top uit en credits voor de leuke verpakking!
Edit: uiteindelijk toch reactie gekregen met excuses en aankoopbedrag is terug gestort. 2 januari besteld en vandaag op 9 januari nog steeds niks mogen ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en per mail geen reactie meer. Leuk hoor als je een trui voor de eerste verjaardag van je zoontje hebt besteld met tekst hoera 1 jaar. €27 betaald en dus niks gekregen. Oplichterij! Niet bestellen!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid