facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bodywise Personal Training

Bodywise Personal Training

Info

Are you interested in personal training? Don't hesitate to contact us for a free intake.
Training place, NATO JFCHQ Brunssum.

Geschiedenis

When it comes to fitness, finding the motivation to exercise can be the biggest hurdle. Even if you already know how to work out and have a sound fitness plan, getting excited about going to the gym can still be tough. This is where a personal trainer can be very valuable. Working with a trainer that matches your personality and inspires you can create a driving force toward your fitness goals.



"Wij willen mensen helpen een leven lang te bewegen op een tempo en niveau dat bij hun past.Dit doen wij met persoonlijke aandacht van gespecialiseerde professionals, uitstekende faciliteiten en een vernieuwend aanbod op het gebied van bewegen en sport.Onze toegankelijke locatie in hartje Brunssum biedt leden een relaxte omgeving waarin bewegen, fitness en kracht centraal staan."
Adres: Rimbergerweg 30, 6445 PA Brunssum
Stad: Brunssum
Route: Rimbergerweg 30
Postcode: 6445 PA


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 15:00
Dinsdag: 07:00 - 15:00
Woensdag: 07:00 - 15:00
Donderdag: 07:00 - 15:00
Vrijdag: 07:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Golf Athletic Golf Athletic 2 km We don’t build golfers, we build athletes
Recensies
Het is een fijne sportschool waar iedereen van elke leeftijd en niveau kan sporten en indien gewenst begeleiding krijgt. Vooral het persoonlijke aspect spreekt heel erg aan. Op deze manier is sporten voor iedereen leuk..
Ik sport al een aantal jaar met veel plezier bij Stofberg. De verschillende coaches weten mij goed te motiveren en mijzelf uit te dagen. Met name de groepslessen vind ik erg leuk, deze worden ook aan de hand van feedback van de sporters verbeterd en aangepast zodat ze nog beter aansluiten bij de wensen van de sporter. Het is een fijne persoonlijke sportschool waar iedereen met plezier sport.
Fijne sportschool, goede begeleiding. De coaches staan altijd klaar als je vragen hebt of advies nodig hebt. Ook worden er genoeg groepslessen gegeven waar als je een meedoet je ook een enorme motivatieboost krijgt. Verder is er een ruim aanbod aan apparaten en spullen die je kunt gebruiken tijdens het trainen. Al met al een super sportschool :.
Stofberg is een hele fijne, goede sportschool waar ik al enige tijd kom. De begeleiding en sfeer is er heel erg goed. Naast fitness is er een ruim aanbod aan gevarieerde groepslessen.
Sinds een aantal jaar sport ik met veel plezier bij Stofberg. Sinds een dik jaar is de sportschool Stofberg Vandaag geopend en het blijft leuk en laagdrempelig! Leuke en persoonlijke coaches die altijd klaar staan om een praatje te maken en tips te geven.
Ik sport al meerdere jaren met veel plezier bij Stofberg. De coaches begeleiden en motiveren je goed. Tevens proberen ze goed naar de sporters te luisteren om verbeteringen of vernieuwingen door te voeren.
Veel aandacht voor individuele vragen, advies hoe oefeningen beter kunnen. Er wordt op je houding gelet en mocht het nodig zijn kun je direct een afspraak bij de Fysio maken. De groepslessen zijn elke maand weer anders, je wordt gemotiveerd om door te zetten en tot het uiterste te gaan. Deze lessen zijn zeker een aanrader.
Geweldig personeel goede begeleiding.
Vriendelijk en gedreven team. Tijdens oefeningen correctie van verkeerde houding en motivatie om door te gaan, grenzen te verleggen.
Super fijne sportschool! Fijne medewerkers die altijd klaar staan om je te helpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid