facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bodyweight Sports

Bodyweight Sports

Info

Indoor trainingslocatie voor Calisthenics en Street-workout. Leer effectief trainen met het eigen lichaamsgewicht in het grootste indoor park ter wereld!



"Calisthenics vereniging - Groepslessen - Voedingsbegeleiding"
Adres: Cereslaan 14, 5384VT Heesch
Telefoonnummer: 0615493271
Stad: Heesch
Route: Cereslaan 14
Postcode: 5384VT


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:00
Dinsdag: 10:00 - 21:00
Woensdag: 10:00 - 21:00
Donderdag: 10:00 - 21:00
Vrijdag: 10:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 13:00
Zondag: 11:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Calisthenics Oss
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mixed Hockey Club Heesch - MHCH Mixed Hockey Club Heesch - MHCH 2 km Ik probeer al dagen met ze in contact te komen. Maar naar de telefoon wordt niet geke...
Prison gym Prison gym 2 km
Stal de Flierefluiter Stal de Flierefluiter 2 km Halen hooi uit de stal.omdat ze vinden dat mijn paard teveel at.ja t mocht niks koste...
De Kleine Parcival De Kleine Parcival 2 km Geweldige en actieve pony club. Nieuwe leden altijd welkom. Ook voor een.proefles wel...
Recensies
Een erg leuke sport school ,ik kreeg goede begeleiding van Dean!Dean je bent een Topper !Echt een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.Ze luisteren goed naar je behoefte en iedereen hoort erbij en kan op zijn of haar manier kennismaken met Calashenics en lekker sporten
Zonder twijfel de beste en leukste sportschool van Nederland! Sport er al een pasr jaar en ben nog steeds even enthousiast als dag één. Eigenaren Tommy en Dean zijn ware motivators en inspirators! Top!
De beste plek om calisthenics te trainen olv de bevlogen trainers Tommy en Dean
Beste sportschool die ik ken. Behulpzame coaches die bereid zijn mee te denken en je verder te helpen. Door de groepslessen ben je ook sneller gemotiveerd en daarnaast krijg je veel vrijheid om het op je eigen tempo uit te proberen.
Ik ben nu enige tijd te vinden bij deze sportschool en heb zo ontzettend veel motivatie en inspiratie gekregen van Dean en Tommy eigenaren/coaches dat ik bijna iedere dag met calisthenics bezig ben. Naast dat ze je goed kunnen begeleiden in het krijgen van een gezond en fit lichaam, proberen ze samen met jouw al je doelen te behalen!
Geweldige sportschool met een super fijne sfeer! Een tijdje powerliften gedaan, maar dit begon na een tijdje te vervelen. Nu al langere tijd bezig bij Bodyweight sports en nog altijd even fanatiek. Ik heb in een korte tijd veel vooruitgang kunnen boeken met dank aan de goede begeleiding en lessen van de 2 trainers Tommy & Dean. Ik raad echt aan om hier te gaan sporten en ook jouw body sterker te maken.
Deze jongens Dean en Tommy hebben met zoveel passie voor hun sport hun droom werkelijkheid gemaakt. Met deze leuke sportschool waar iedereen welkom is van jong tot ouder. Ze begeleiden je om het doel wat je voor ogen hebt te behalen of je nou gespierder of strakker en slanker of gewoon fit wilt worden. Een sportschool met een ongedwongen leuke sfeer. Dus als je twijfelt gewoon komen!!
Ik had nooit gedacht dat je in relatief korte tijd zoveel kunt leren, en Tommy en Dean zijn 2 professionals die hun vak verstaan. “Nieuwkomers” worden hartelijk ontvangen en het voelt als één grote familie. Met niet te stoppen enthousiasme begeleiden ze je in de wereld van fitheid, gezondheid en sportiviteit. Gewoon een keer komen en ervaren!
Net mijn eerste les calisthetics gehad. Pittige les! Maar een Enthousiaste trainer en er hangt een goeie vibe. Ook al ken je er niemand net als ik vandaag je wordt lekker bij de groep betrokken. Gewoon komen trainen!
Twee ervaren, professionele en zeer behulpzame aardige trainers. Helpen je met alles waar je vragen over hebt. Vetste indoor calistenics hal die ik ooit gezien heb. Als je snel goed wilt worden raad ik je zeker aan om hier langs te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid