facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bodyslimmer

Bodyslimmer

Info

Door doelgerichte oefeningen afslanken en figuurcorrectie daar waar u het wenst!!!

Geschiedenis

1Gratis figuuranalyse

De eerste kennismaking met Bodyslimmer is een gratis proefles.
Tijdens deze proefles word je uitgebreid geïnformeerd over onze methode. Vervolgens word je op 9 plaatsen zorgvuldig gemeten door het deskundig opgeleide personeel. Aan de hand van deze resultaten wordt bepaald welke individuele resultaten haalbaar zijn.
Elke vrouw is immers verschillend
Afhankelijk van je wensen, leeftijd, metabolisme, lichaamsbouw en conditie word je persoonlijke programma opgesteld. Via de metingen weet je precies hoeveel centimeters je kunt afslanken en op welke plaatsen. Tevens krijg je van ons een schriftelijke centimetergarantie.

2 Doelgericht bewegen
Verlies centimeters waar jij het wilt
Doelgericht bewegen zorgt voor de afbraak van overtollig vet op die plaatsen waar jij het wilt. Een uitgekiend bewegingsprogramma wordt speciaal voor jou samengesteld op basis van je figuuranalyse, gewicht, leeftijd, conditie en algemene gezondheid.
Figuurcorrectie voor jong en oud
In een aangenaam verwarmde cabine voer je onder deskundige begeleiding de bewegingen uit. Doelgericht en medisch verantwoord. De oefeningen worden immers liggend uitgevoerd, zodat je rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in de cabine bevordert de doorbloeding van huid- en spierweefsel en voorkomt spierpijn. Heb je last van gewrichtsklachten, reuma, artrose, artritis, fibromyalgie, dan ben je extra gebaat bij de warmte tijdens het sporten. De warmte verkort aanzienlijk de tijd waarin je bezig bent. Per keer ben je ongeveer 30 minuten aan het sporten. Kortom, doelgericht bewegen is gezond sporten en geschikt voor jong en oud.
Bewezen concept
Bodyslimmer past de TFM-methode toe voor algemeen gewichtsverlies en plaatselijke figuurcorrectie. Deze methode bewijst zich al meer dan 30 jaar! Je doet dus een beroep op een bewezen concept en laat je niet zomaar leiden door één of andere hype. Voedingswetenschappers van de universiteit van Wageningen volgden in 2008 gedurende 40 weken 39 vrouwen die diverse afslankmethodes volgden. Dit recent onderzoek toont aan dat intensieve voedingsbegeleiding in combinatie met doelgericht bewegen de beste methode is om af te vallen.

3 Ozontherapie
Een revolutie voor een gezonde en strakke huid
Ozontherapie is het meest ontspannende onderdeel van de zlim-methode. Gedurende 15 minuten onderga je een ontspannende huidbehandeling in de ozoncabine, die voorzien wordt van ozonzuurstof. Ozonzuurstof zorgt ervoor dat de poriën van je huid worden geopend. De ozonzuurstof stimuleert de bloeddoorstroming en de verwerking van afvalstoffen. Deze unieke weldaad zorgt ervoor dat je huidcellen sneller worden vernieuwd en je huid perfect aansluit op de plaatsen waar overtollig vet is verdwenen. Gevolg: cellulitis vermindert of verdwijnt en je huid wordt weer mooi, strak en glad.

4 Voedingsadvies
Je slimme voedingsbalans
Tijdens de kuur begeleiden wij je bij het geleidelijk aanpassen van je eet- en leefpatroon. Je krijgt hierbij verantwoord voedingsadvies van gediplomeerde diëtisten en/of gewichtsconsulenten. Wij werken dus niet met ingewikkelde diëten, maaltijdvervangers, pillen, shakes of injecties, maar wel een aanpak met een lange termijnvisie, afgestemd op jouw persoonlijke situatie.
Wij volgen de richtlijnen van gezonde voeding en je zult versteld staan als je ziet wat je allemaal mag eten en in welke hoeveelheden. Je leert evenwichtig en gezond te eten, zodat je nu niet alleen kilo’s kwijtraakt, maar ook straks na het einde van je kuur je nieuwe gewicht kunt behouden.

Ben je geïnteresseerd in een gratis proefles?
Maak dan snel een afspraak op 06-21855966

Adres: Braamtseweg 11, 7035CT Kilder, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06-21855966
Stad: Kilder
Route: Braamtseweg 11
Postcode: 7035CT


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 12:00
Dinsdag: 09:30 - 12:00
Donderdag: 09:30 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pedicurepraktijk Vosvoetfit Kilder Pedicurepraktijk Vosvoetfit Kilder 983 meter Weer heerlijke behandeling gehad en er werd ruim en rustig de tijd voor mij genomen.
Mindy's voetverzorging Mindy's voetverzorging 2 km Welkom bij mindy's voetverzorging. Mijn naam is mindy en ben een gediplomeerde pedic...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid