facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BodyFitHaren

BodyFitHaren

Info

BodyFitHaren is een modern en compleet fitnesscentrum waar de gezellige sfeer door persoonlijke benadering en begeleiding nog steeds te vinden is!

Geschiedenis

BodyFitHaren is een moderne, complete maar bovenal een zeer gezellig en gemoedelijk fitnesscentrum voor iedereen. Prijs kwaliteit verhouding staat hoog in het vaandel. Dit uit zich in de locatie, interieur, apparatuur maar vooral in de PersonalCoaching waar elke klant recht op heeft.



"Wil je ook sporten in een schone, moderne, luxe & veilige omgeving? Sluit je dan aan bij onze club. Bij BodyFitHaren hechten we aan een laagdrempelige en gezellige sfeer. Net als thuis! Wij blinken uit door onze gastheerschap en begeleiding. Daarom is BodyFitHaren al 30 jaar een begrip! Join de club! Onze gratis personal coaches zullen er alles aan doen om jou je doelen te laten bereiken."

"Wil je ook sporten in een schone, moderne, luxe & veilige omgeving? Sluit je dan aan bij onze club. Bij BodyFitHaren hechten we aan een laagdrempelige en gezellige sfeer. Net als thuis! Wij blinken uit door onze gastheerschap en begeleiding. Daarom is BodyFitHaren al 30 jaar een begrip! Join de club! Onze gratis personal coaches zullen er alles aan doen om jou je doelen te laten bereiken."
Adres: scharlakenlaan 34, 9751 HD Haren, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0505340002
Stad: Haren
Route: scharlakenlaan 34
Postcode: 9751 HD


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 22:00
Dinsdag: 07:00 - 22:00
Woensdag: 07:00 - 22:00
Donderdag: 07:00 - 22:00
Vrijdag: 07:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: The Gym Haren, Bodyfit Haren openingstijden, Groepslessen Haren, Bootcamp Haren, BodyFitHaren tarieven, Sporten Haren, Boksen Haren, Energy Haren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Linestyle body & health Linestyle body & health 756 meter Afslanken onder persoonlijke begeleiding! Het adres om aan uw figuur te werken en zo...
Recensies
De beste sportschool waar ik ooit ben geweest. Ik woon niet meer in Haren maar ben hier altijd blijven sporten. Jong en oud kan hier gemoedelijk samen trainen. De sfeer is enorm fijn en gezellig. Het maakt ook niet uit op welk niveau je sport, de sportschool is toegankelijk voor iedereen. De sportschool en het personeel bieden veel en goede service en ze zijn ook constant bezig om verbeteringen door te voeren waardoor ze nooit stilstaan. Het personeel is heel vriendelijk en vakkundig en er wordt ook daadwerkelijk de tijd voor je genomen, ook als je geen extra abonnementen hebt voor bijvoorbeeld personal training. Als je begint met sporten vindt er altijd een intake plaats. Het is altijd mogelijk om gratis goede trainingsschema's te laten maken en je kan altijd hulp krijgen bij het uitvoeren van oefeningen. De openingstijden voor een dorpssportschool zijn bovendien erg ruim. Verder ligt de sportschool in een fijne, groene omgeving en is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur, zowel voor de auto als de fiets/brommer etc. Er is veel keus aan apparatuur en andere materialen om mee te trainen en alles wordt goed netjes en schoon gehouden. Behalve individuele fitness is er ook een ruime keus aan zeer goede groepslessen, waarvoor je overigens niet extra hoeft te betalen. Bij de balie kun je ten slotte van alles krijgen zoals shakes, pre-workout, koffie en thee, water en verse sap.
Fijne sportschool, al jaren met een groep oudere dames aan het sporten. Goede sfeer.
Fijne sportschool. Ik ga altijd naar een groepsles, goede intensieve trainingen. Tijdens de coronacrisis steeds bezig om te zoeken naar mogelijkheden voor mensen die willen sporten. Toen o.a. goede Personal Training lessen buiten kunnen volgen.
Gezellig en gemoedelijke sfeer, personeel is betrouwbaar en sociaal. Goede apparaten en er zijn leuke groepslessen voor iedereen. Geen stereotype bodybuilders. Gratis proefles en leuke mensen in de sportschool zelf! Top
Leuke sfeer voor jong en oud. Goeie apparatuur van Technogym en ook nog eens gratis coaching en begeleiding bij het behalen van je fitnessdoelen.
Sfeervolle sportschool. Zowel de zaal als kleedkamer en douches altijd netjes en schoon. Veel apparaten maar ook genoeg losse gewichten.
Fijne fitness club met goede begeleiding! Misschien niet de goedkoopste, maar er is altijd voldoende ruimte om te sporten.
Kom er al jaren. Mooi, Schoon, high end apparatuur, vriendelijke staff, bijna nooit extreem druk.
Mooi modern ingericht. Ook goeie fysio beschikbaar.
Gezellige sfeer en genoeg apparatuur.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid