facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor bodyandbeing.nl

bodyandbeing.nl

Info

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Medisch pedicure

Geschiedenis

Praktijk voor natuurgeneeskunde in Geleen
Medisch Pedicure Cure4Life consulent



"Soms is iemand even zijn ‘koers’ kwijt of wordt het allemaal ‘teveel’. Dan is een natuurgeneeskundige behandeling een weldaad. Tijd en persoonlijke aandacht staan immers voorop tijdens een consult. Is de klacht ernstig van aard en is men in behandeling binnen het reguliere circuit, dan kan een natuurgeneeskundige behandeling als een aanvulling dienen. Reguliere en complementaire zorg vullen elkaar prima aan en hebben beiden specifieke kwaliteiten te bieden."
Adres: Kummenaedestraat 15, 6165 BS Geleen
Telefoonnummer: 0650485853
Stad: Geleen
Route: Kummenaedestraat 15
Postcode: 6165 BS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Natuurlijke Zorg Natuurlijke Zorg 204 meter Kundig advies in een fijne, persoonlijke sfeer. Marie-Thérèse stelt je op je gemak, n...
Stichting Pastorale Zorg Stichting Pastorale Zorg 630 meter kleine impressie van de activiteiten van de Stichting Pastorale Zorg
Pedicure Viktoria Lommen Pedicure Viktoria Lommen 2 km Ik heb voetenschimmel voor meer dan TWINTIG JAAR, viktoria was de enige die geur kon ...
Zuyderland Zuyderland 2 km Afgelopen weekend mijn schoonbroer met een gesprongen blindedarmontsteking, door zeer...
Zuyderland Zorgcentra Zuyderland Zorgcentra 2 km Via deze facebookpagina informeren wij u over nieuws en wetenswaardigheden van Zuyde...
Recensies
Nadat ik bij een andere medische pedicure ben geweest, ben ik nu sinds 6 maanden bij Chantal van Body en Being. Chantal is heel klantgericht, vriendelijk en professioneel in haar werk. Sinds ik hier kom zijn mijn teennagels weer onder controle en kom ik met veel plezier bij Chantal.
Chantal geeft een heerlijke chakra massage. De massage heeft een hele prettige opbouw. Zo start ze met een hele zachte massage, waardoor je lichaam heel natuurlijk tot ontspanning komt. Gaandeweg wordt de massage steviger waardoor je ook echt voelt dat spieren en knopen in de spieren losgemasseerd worden. Chantal sluit de massage af, door cupping te gebruiken. Dit voelt natuurlijk iets intsenser, maar voor mij maakt het de massage helemaal af. Deze massage is echt een aanrader. Chantal ik kijk nu alweer uit naar de volgende afspraak. Groetjes van Joyce Elsloo
Nu een paar keer bij Chantal geweest. Lekkere ontspannende massage gehad in een zeer rustige, schone en relaxte omgeving. Chantal zelf is ook zeer ontspannend, dringt je geen behandelingen op maar overlegt samen wat het beste voor je lichaam kan zijn. De keuze ligt dan bij jezelf wat ik zeer prettig vind. Absoluut aanrader.
Ik ben bij Chantal gestart met lymfedrainage massages. Dit bracht ontspanningen in mijn lijf en benen. Na een aantal massages heb ik een voetreflexmassage ondergaan wat zalig was. Ik zeg vaker tegen Chantal doe maar de massage welke mijn lichaam nodig heeft. En geloof me dit pakt altijd goed uit. En zalig om de regie hoe moeilijk ook uit handen te geven. Vorige keer was ik erg onrustig en kreeg ik de onrust niet getemd. Chantal liet mij een vragenlijst invullen waarbij ik uit vele kreten 8 kreten moest uitzoeken die mij momenteel omschreven. Aan de hand hiervan kreeg ik een flesje met Bach druppels mee. Na de massage vertrokken met de Bach druppels. Twee weken later merkte ik enorm veel verschil in mijn lijf en hoofd. Echt zo dankbaar voor. Net terug en wederom heerlijk relax nu. Dank je Chantal ik raad jou iedereen aan. Jij voelt wat iemand nodig heeft.
Ik heb gekozen voor Chantal Leeuwenburg van Body & Being, omdat ik Chantal persoonlijk al meer dan 5 jaar ken en ze voor mij vertrouwen geeft en zeer kundig is in haar vak. Chantal geeft mij goede adviezen op het gebied van voeding en gezondheid door haar totaalaanpak. Chantal kijkt niet alleen naar de klachten, maar zeker naar de oorzaken. Ook is Chantal een zeer prettig, vrolijk en rustig persoon, die je totaal op je gemak stelt en in is voor een grapje. Ze werkt zeer nauwkeurig en heeft veel ervaring als medisch pedicure en gezondheidstherapeut. Ook heb ikzelf een heerlijke lymfedrainage-massage gehad, waarna ik zeer ontspannen en voldaan naar huis ben gegaan. Tevens ben ik ook een paar keer bij Chantal geweest voor de behandeling van diverse likdoorns aan mijn voeten. Dit was echt een verademing toen deze likdoorns door Chantal op een zeer professionele manier en zonder pijn werden verwijderd. Ik zou geen verbeterpunten kunnen aangeven. Chantal moet gewoon zo blijven, zoals ze is en haar passie blijven volgen. Ook beveel ik haar zeer zeker aan bij vrienden, bekenden in mijn netwerk. Chantal is een topper en zeker een aanrader als je een goede medisch pedicure of gezondheidstherapeut zoekt. Ik rij er graag voor naar Geleen.
Naar Chantal gegaan omdat ik eens een behandeling voetreflex wilde ervaren. Dit was ontspannen en een hele fijne ervaring. Omdat ik nog een aantal klachten had waaronder rusteloze benen en hoofdpijn begonnen met aanvullende behandelingen inclusief kruidengeneeskunde. Chantal neemt de tijd voor je om te luisteren. Ze maakt een op jouw aangepast plan. Ik ben er super tevreden over en mijn klachten zijn weg.
Maandelijks ga ik naar Chantal voor een voetreflexologie of een ontspannings massage. Even tijd voor mezelf, ontspannen en helemaal zen. Ook voor pedicure kan ik bij Chantal terecht en voor gezondheid-en voedingsadviezen. Chantal is zeer vriendelijk, kundig, professioneel en een luisterend oor.
De eerste keer bij Body and being was voor een voetreflex massage, heerlijk ontspannend maar ik was op zoek naar iets anders. Chantal raadde me de nek-schouder-rug massage aan. Ik kwam helemaal zen en ontspannen thuis. Inmiddels zijn mijn moeder en partner ook al geweest voor een massage en ook zij kwamen enthousiast en ontspannen terug! Bij Chantal voel je je meteen op je gemak, ze neemt écht de tijd voor je en zo iemand vind je nu nog maar zelden in deze hectische wereld. Ik kijk al weer uit naar de volgende afspraak! Dankjewel Chantal voor de ontspanning, soms heb je dat écht nodig!
Via een vriendin kwam ik bij Chantal voor een voetreflexmassage. Inmiddels is dit een maandelijks kadootje aan mezelf. Je merkt dat Chantal haar werk met veel liefde doet. Elke keer krijg ik weer veel nieuwe energie en verheug ik me op de volgende afspraak. Hoop nog vaak deze kadootjes te kunnen ontvangen.
Ik was op zoek naar een medisch pedicure. Ik ben bij Body&Being terecht gekomen en Chantal heeft mij altijd heel fijn en professioneel geholpen. Daarnaast kun je bij Body&Being ook terecht voor voedingsadviezen. Chantal is altijd heel geleerd, klantvriendelijk, rustig, professioneel opgesteld en probeert optimaal ondersteuning te bieden. Een absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid