facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body2Coach - Freek Verbeet

Body2Coach - Freek Verbeet

Info

Body2Coach staat voor kwaliteit met leefstijlverandering. Wetenschap, inlevingsvermogen en professionaliteit zijn kernbegrippen -> voor obesitas & kracht

Geschiedenis

Op 2 december 2013 jl heb ik besloten om Body2Coach op te richten. Vanaf mijn 15e jaar ben ik zeer geïnteresseerd geraakt in de wetenschappelijke kijk op voeding en beweging. Door mijn leergierigheid op dit gebied en mijn ervaring in het werkveld heb ik een eigen unieke visie gecreëerd.

Ik ben afgestudeerd op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Sport, Gezondheid en management). Hierin heb ik de minor Sport & voeding afgerond (wetenschappelijk onderwijs op het gebied van sportvoeding).

Daarnaast heb ik nu al 8 jaar in de fitness als instructeur gewerkt waarvan 2,5 jaar als coördinator/manager. Daarnaast heb ik regelmatig, trainers in wording, begeleid naar hun vakgebied (Fitvak A/B).
In die 8 jaar heb ik ontdekt dat leden mijn manier van hulp/coaching uniek vinden, omdat ik per persoon een verschillende aanpak (coaching) heb en de wetenschap naar de praktijk breng.
Door de inspiratie en succesbeleving van mijn cliënten ben ik dit jaar ook begonnen om een boek over trainingsschema's te schrijven.
Voor meer informatie over mijn boek zie onderstaande link en blog over kwaliteit in de fitness:

Boek:
https://www.facebook.com/pages/Trainingsschema-en-training/774378385918272?ref=hl

Blog:
http://www.jouwdocent.nl/blogs/1/zl5avk-kiezen-voor-kwaliteit-in-de-fitness

Wat biedt Body2Coach?:

- Groepsuitleg/workshop voeding/sport (particulier/bedrijven)
+ Waarom beweging?
+ Waarom gezonde voeding?
+ Wat betekent gezond leven voor uw bedrijf?
- Groepstraining (particulier/bedrijf)
- losse personal training lessen (pakketten mogelijk)
- losse sportvoeding consulten (pakketten mogelijk)
- sportspecifieke trainingen
- trainingsschema's op maat (zonder personal training)
- sportvoedingsschema's op maat (zonder persoonlijk consult)

Body2Coach vindt dat het aanleren van creativiteit in sport en voeding erg belangrijk is om een sportdoelstelling te behouden, zodat een kans op een terugval nihil is.

Vraag naar de voorwaarden bij de trainer: Freek Verbeet



"Een bedrijf dat zich zeer sterk heeft gespecialiseerd in coaching met overgewicht, voeding en krachttraining."
Adres: Laan van de Ram 23B, 7324 BW Apeldoorn
Telefoonnummer: 0648840976
Stad: Apeldoorn
Route: Laan van de Ram 23B
Postcode: 7324 BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Spaan PT Spaan PT 299 meter Afspraken worden regelmatig afgezegd door o.a. "vakantiestress" door de eig...
Liposomale supplementen Liposomale supplementen 686 meter Liposomale vitaminen en mineralen (voedingssupplementen) "verpakt" in een liposoom vo...
GubHub GubHub 778 meter De beste kwaliteit telefoonhouders!
Sport & Cultuur voor Unieke Mensen Sport & Cultuur voor Unieke Mensen 1 km Sportoriëntatiedag voor aangepaste sporten. Meer dan 20 sporten vertegenwoordigd voor...
fit20 Apeldoorn fit20 Apeldoorn 2 km fit20 is een intensieve personal training van 20 minuten per week. Bij fit20 train je...
Nieuw in Balans Nieuw in Balans 2 km Bij Nieuw in Balans breng ik je leven weer in evenwicht. Samen gaan we aan de slag m...
Squash Apeldoorn Squash Apeldoorn 2 km Prima squash locatie, veel "kamers" om te squashen en zeer vriendelijk pers...
Intensivive - Personal Training Intensivive - Personal Training 2 km Verleden week het 13 weken traject afgesloten. 2 keer in de week een uur trainen en 1...
Maurice Janssen Personal Training Maurice Janssen Personal Training 2 km De personal gym van Maurice is erg fijn met alle spullen die je nodig hebt. Na jaren ...
Marit de Kruyf / Hypnose Oplossingen Marit de Kruyf / Hypnose Oplossingen 2 km Allerlei klachten kunnen verholpen worden; angsten, burn-out, onverwerkte trauma's, b...
Marit Marit 2 km Je bent het waard om je droomleven te leven. Op deze pagina geef ik je tips om je z...
Vrielink Equestrian-store Vrielink Equestrian-store 3 km Wat een mooie verzorgde winkel! En professionele medewerkers!
Belt-Bikes Apeldoorn Belt-Bikes Apeldoorn 3 km fietsen met beltdrive tandriem en pinion of rohloff versnellingen
De voetbalkliniek De voetbalkliniek 3 km "U wilt toch ook blijven ballen?"
Recensies
6 maanden lang ben ik getraind en gecoacht door Body2Coach. Doel was om af te vallen en lekker fit worden! Resultaat: doel behaald! Ruim 12 kilo afgevallen en weer lekker energiek door het leven. Met de complimenten aan Jordi en Freek. Freek heeft zich ontfermt over de personal training en de coach-gesprekken. 30 min alles geven en compleet leeg maar voldaan weer naar huis. Freek zag dat ik graag uitgedaagd werd en heeft me dan ook geen moment gespaard. Heerlijk! Jordi heeft de small Group training op zich genomen. Zijn kwaliteit zit onder andere in het goed balans houden tussen cardio en krachttraining en is er vooral op gericht om de juiste lichaamshouding aan te nemen zodat er geen blessures op treden. Kortom veel complimenten over de werkhouding en begeleiding van de instructeurs van Body2Coach!!!
Momenteel al een ruime tijd aan het trainen bij Body2Coach, en het bevalt mij uitstekend. Je wordt goed begeleid tijdens de sessies maar ook bij het aanpassen van je voedingspatroon om zo jouw doelen te halen. De trainers proberen jou zo goed mogelijk te ondersteunen, zorgen ervoor dat alle materialen netjes onderhouden/schoongemaakt wordt. Echt een aanrader voor mensen die willen starten met PT!
Zeer tevreden over de diensten van Body2coach, in januari een intake gesprek gehad en samen een plan opgesteld om mijn doel te berijken, namelijk aankomen op een gezonde manier en kracht/spiermassa opbouwen. Nu een half jaar verder zeer tevreden met de resultaten! In het begin wat onzeker omdat ik nooit eerder aan sport gedaan had maar dat was snel verdwenen na de eerste uren. Ik raad Body2Coach iedereen aan!
Jordy is diegene die me op m'n gemak stelde en ondertussen voel ik me er helemaal thuis. Ze luisteren naar waar je behoefte aan hebt, maar motiveren ook om je te helpen verbeteren waar nodig. Leuke, 30 minuten trainingen, wat echt genoeg is. Zo voelt het ook niet als moeten, ik ga echt altijd met plezier naar training. Mocht je nog twijfelen, bel ze gewoon even! Superlieve mensen!
Inmiddels een half jaar geleden gestart bij Body2coach en erg positief over de begeleiding. Het is een kleinschalige sportschool met ervaren trainers voor de groepen. Leuke ontspannen en open sfeer tijdens de groepslessen. Daarnaast ook goede persoonlijke ondersteuning van de coaches om jouw eigen doelen op het gebied van beweging en voeding te stellen en ook te bereiken. Zeker aan te raden als je aan de slag wilt met je conditie en je lijf.
heb net mijn eerste transformatie pakket 12 personal trainingen doorlopen. Wetend dat ik op mezelf zou wonen heb ik gekozen om ook met mezelf aan de slag te gaan. Ik ben blij dat ik samen met Body2Coach deze uitdaging aan ben gegaan, de focus op zowel voeding als kracht en conditie heeft me een heel stuk verder gebracht van 89 -> 81 kilo en ben benieuwd hoe de volgende maanden zullen zijn. De resultaten zijn te zien! Bedankt voor de begeleiding Jordy! Kan niet wachten!!
Fijn en motiverend geholpen door Freek! In tegenstelling tot de meeste klanten van Freek, kwam ik er omdat ik juist moest aankomen. Freek heeft een goed en vooral haalbaar plan opgesteld. Dit, plus de maandelijkse contact momenten en de bereikbaarheid per mail en app, heeft ervoor gezorgd dat ik van 75 naar 83 kg. droge masse ben gegroeid.
Ik krijg op dit moment hele fijne begeleiding van Jordi. Waarbij ik niet grote veranderingen in leefstijl hoef aan te passen, maar wel snel resultaat begon te zien. Ik zou body2coach zeker aanraden!
Zeer motiverende en ervaren trainers in een professioneel ingerichte ruimte. Er wordt naar je geluisterd en daar waar nodig kan het programma zelfs direct worden aangepast. Top!
Ik word heel erg goed geholpen en begeleid! Ze kijken niet alleen naar cijfertjes en hoe het er uit ziet, maar ook met het mentale. Ik heb altijd zin om daar aan de slag te gaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid