facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body2Balance Natuurgeneeskundig Afslankcentrum

Info

Afvallen met alternatieve geneeswijze d.m.v. acupunctuur en tuïna-massage.
Hiernaast kan er gebruik worden gemaakt van een aspartaamvrij dieet.

Adres: 3e Loosterweg, 4, 2182 CV Hillegom
Telefoonnummer: 0683340651
Stad: Hillegom
Route: 3e Loosterweg, 4
Postcode: 2182 CV


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
KAWA The Refreshing River KAWA The Refreshing River 165 km Welcome travelers! "Kawa, the refreshing river" is my life project. It´s aligned to m...
Recensies
Bij Anja heb ik de persoonlijke aanpak gevonden die bij mij past om mij te helpen met het bereiken van mijn doelen. Geen vingertje als het even niet gaat; wel de handvatten en de begeleiding die ik nodig hebt.
Ik ben heel tevreden over de begeleiding en steun van coach Anja. Zij denkt met veel kennis van zaken en ervaring mee met het traject wat je wilt volgen. Zij is hierin ook flexibel wat ervoor zorgt dat er altijd een manier is om het vol te houden en met resultaat. Kortom een aanrader!
Fijne persoonlijke begeleiding en top adviezen!
Na een zoektocht naar een manier om af te vallen kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben dat B2B heb gevonden. Inmiddels 10 tallen kilo’s lichter dankzij de producten en zeker ook de goede begeleiding. Heb nu mijn gezonde gewicht en kan nog steeds terugvallen op mijn begeleidster...
Super goede ervaringen met de coach en de producten. Mij is het gelukt om binnen afzienbare tijd veel kilo’s af te vallen en door de fantastische begeleiding ben ik nog steeds op een prachtig nieuw gewicht. Ik beveel Boby2Balance aan iedereen aan!!
Hele fijne begeleiding en kennis van zaken. Ik ben er ook voor de acunpunctuur behandelingen geweest. Daar heb ik ook veel baat bij gehad. Ik raad het iedereen aan!
Super goede ervaring met deze coach in Hillegom. Goede begeleiding en goede producten. Ben er zeer tevreden over en raad het dan ook zeker aan.
Top coaches bij body2balance die je erg goed begeleiden bij de straight away producten. Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Slechte ervaring! Heel veel onnodige kosten... berekenen duurdere prijzen voor de producten van straight away.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid