facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body Stress Release Judith van der Knaap

Body Stress Release Judith van der Knaap

Info

Een lichaam vrij van spanning is energiek en functioneert optimaal!

Geschiedenis

Body Stress Release is een gezondheidstechniek die het lichaam stimuleert om vastgezette spierspanning (body stress) los te laten.
Ieder mens wordt dagelijks blootgesteld aan verschillende vormen van stress. Wanneer het lichaam de spanning niet meer op een natuurlijke wijze kan verwerken, wordt deze vastgezet in de spieren.

Vastzetting van opgebouwde spierspanning veroorzaakt een verstoring van het zenuwstelsel, waardoor de communicatie van en naar de hersenen niet meer optimaal verloopt. Deze verstoring beïnvloedt lichaamsfuncties negatief en kan allerlei klachten veroorzaken.

Het zenuwstelsel heeft vele functies waaronder het besturen van de spieren, de organen, de zintuigen, het spijsverteringskanaal, de hormonen, de warmtehuishouding, het slaap- en waakritme enz. Wanneer dit niet meer optimaal functioneert, veroorzaakt dat klachten op allerlei gebieden.

Als de spierspanning is gelokaliseerd door de BSR practitioner, wordt het lichaam gestimuleerd de vastgezette spierspanning los te laten. Dit gebeurt door het geven van lichte doch besliste, handmatige drukimpulsen op de juiste plaats en in de juiste richting.
De behandeling is zeer precies, mild en uiterst effectief.

De BSR techniek is over het algemeen zacht en vriendelijk en is gebaseerd op een diep respect voor de wijsheid van het lichaam en het aangeboren vermogen zichzelf te genezen.

Adres: Zwartendijk 52, 2671LL Naaldwijk
Telefoonnummer: 06 372 933 33
Stad: Naaldwijk
Route: Zwartendijk 52
Postcode: 2671LL


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praktijk Epione Praktijk Epione 0 meter ontzettend vriendelijke en warme mensen. de zorg is fantastisch.
De Trimtiek De Trimtiek 2 km Wijn zijn er voor het eerst geweest maar nooit meer hebben met scheren de hond ope...
Huid & Zorg Huid & Zorg 2 km Huid & Zorg is een praktijk voor Huidtherapie. Wij zijn gespecialiseerd in huidbehand...
Lijfstijl diëtisten Lijfstijl diëtisten 2 km Halverwege december kreeg ik last van steken in mijn maag en darmen. Zodanig dat ik n...
Dierenkliniek Westland Dierenkliniek Westland 3 km Onze KNGF hondje, laparoscopie laten steriliseren. Na 1,5 uur weer, iets versuft opge...
gezondenmooi.net gezondenmooi.net 3 km gezondenmooi.net voor originele Duitse paardenbalsems zowel verwarmende als verkoele...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid