facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body shop

Body shop
"The Body Shop is een Brits bedrijf voor huidverzorging, geschenken en beautyproducten met meer dan 2500 winkels in meer dan 65 markten en ruim 22.000 werknemers over de hele wereld. The Body Shop is gespecialiseerd in op de natuur geïnspireerde cosmetica die nooit op dieren zijn getest. Al sinds 1976 is het onze missie om producten, mensen en onze planeet te verrijken. Dit betekent dat we via ons Community Fair Trade-programma eerlijk handel drijven met leveranciers om lokale gemeenschappen vooruit te helpen, dat onze producten 100% cruelty-free zijn en dat we Forever Against Animal Testing zijn."
Adres: Aankomstpassage 34 , Haarlemmermeer 1118 AX, NL
Telefoonnummer: 020 653 5226
Stad: Haarlemmermeer
Route: Aankomstpassage 34
Postcode: 1118 AX


Openingstijden

Maandag: 07:00-22:00
Dinsdag: 07:00-22:00
Woensdag: 07:00-22:00
Donderdag: 07:00-22:00
Vrijdag: 07:00-22:00
Zaterdag: 07:00-22:00
Zondag: 07:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: the body shop nl, body shop producten, body shop webshop, body shop online bestellen, the body shop online shop, the body shop vacatures, the body shop online shoppen, body shop winkels
Recensies
Vandaag in de winkel ben ik super goed geholpen ! Er werd echt de tijd voor mij genomen en ben super tevreden weggegaan :
Slechte klantenservice. Ik ben al jaren vaste klant en reis altijd van beverwijk naar de winkel in haarlem. Vandaag hing er een briefje op de deur, tussen 12.30 en 13 u gesloten, dit staat niet op de website. Ik stond dus voor een dichte deur. Toevallig werd er net iemand naar buiten gelaten toen ik daar stond. Zij weigerde mij naar binnen te laten, ik moest maar over een half uur terug komen.
Beste meneer/mevrouw, Nadat ik rond 16u in uw winkel ben geweest, geef ik deze recensie na stomverbaasd te zijn over wat er zojuist is gebeurd: Voor ik begin met de winkel, wil ik mijn telefonische gesprek met de klantenservice vertellen ná mijn artikelen geretourneerd te hebben. Ik heb telefonisch contact opgenomen met de klantenservice om het retourbeleid te achterhalen, omdat er in de winkel niets staat over: geen geld terug bij retourneren. De mevrouw geeft netjes aan dat de medewerker 'samen met de klant gaat kijken naar een juiste oplossing voor het retour'. Klinkt goed. Als het ook zo wordt toegepast.. Echter kwam dit in de winkel niet eens in de buurt. Mevrouw was vriendelijk toen ik binnenkwam na mijn aankopen bij de winkel. Toen ik het woord 'terugbrengen' liet vallen, veranderde de houding van mevrouw zo'n 180 graden. Een hele nare blik. Waar is de vrouw die mij eerst gelopen heeft? Het leek wel een heel ander persoon. Vervolgens kon ik mijn verhaal niet afmaken, omdat er door mij heen gesnauwd werd: 'ik ga je geen geld teruggeven, je krijgt een cadeaukaart'. Komt het door het tijdstip? In Haarlem hoef ik niet meer terug te komen. Wat onvriendelijk dit en stomverbaasd dat ik ben. - Dat er geen geld teruggegeven wordt kan ik begrijpen als dit in de winkel aangegeven staat maar voor online retouren krijg je ook geen cadeaukaart. - Ik hoef geen ompraat verhaal over hoe ik toch jullie producten niet moet retourneren. Bedankt, maar ik ben een klant die op dat moment enkele producten wilt retourneren. - Dat de 'medewerker samen met de klant kijkt naar een passende oplossing', is geen probleem áls dit ook toegepast wordt en er niet door mijn verhaal heen gesnauwd wordt met zulke grove zin. 5 sterren voor de service vóórdat iets geretourneerd wordt. -5 voor de service tijdens het retourbeleid.
Heeft hele sociale medewerkers die je heel goed helpen als je iets vraagt en alle producten kennen. Testen niet op dieren, een echt pluspunt!
Schitterende winkel, leuk en behulpzaam personeel. Voor vragen over gezichtsverzorging zeer kundig en professioneel.
Er stond zo een leuke vrouw achter de kassa. Heel spontaan en behulpzaam.
Leuke aanbiedingen, medewerker dacht goed mee met ideeën
Hebben veel lekkkere producten.
Je kan er fijne verzorgingsproducten kopen, soms een beetje aan de prijzige kant.
mooie winkel, vriendelijk personeel. perfect voor cadeaus.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Body shop.

Haarlemmermeer cosmetica en schoonheidsproducten

openingstijden, locatie, vervoer. Aankomstpassage 34 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Body shop adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Body shop. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Body shop delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid