facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body Process

Body Process

Info

Voor personal training en voedingsschema's

Geschiedenis

Wil je betaalbare persoonlijke aandacht op het gebied van voeding training en mental coaching zodat je sneller je doel kunt bereiken? Wil je weer in vorm raken? Wil je trainen voor een sportieve uitdaging? Extra motivatie nodig? Afvallen? Of heb je een blessure die je hindert in je beweging? Bij Body Process werken we dagelijks aan de beste resultaten vanuit 3 verschillende locaties



"Personal Training op maat. Training & Voedingadvies voor een gezondere levensstijl."
Adres:
Telefoonnummer: 06-14448845
Stad: Vlierden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nelissen Training Nelissen Training 353 meter www.nelissentraining.com
Recensies
We mijn vrouw en ik zijn bijna 5 jaar geleden met een personal training programma bij Maikel gestart. Het feit dat mijn andere sportschool avonturen nooit langer dan een jaar geduurd hebben geeft aan dat Maikel een leuk, gevarieerd, zeker uitdagend maar vooral een resultaat gericht aanpak heeft. 13 cm buikomvang en 10 kg zijn de structurele cijfers die ik kwijt ben. Het persoonlijke contact de oprechte interesse zorgt ervoor dat wij voorlopig niet zullen stoppen bij Body Process en we het iedereen aan kunnen raden!
Heel goede begeleiding! Maikel heeft mij echt super geholpen. Mijn tweeling zwangerschap had veel van mijn lichaam gevraagd, naast de overtollige kilo's was ook heel mijn core verslapt. Zonder de personal training van Maikel was het mij nooit gelukt om weer zo snel terug in vorm te komen.
Sinds 2,5 jaar aan het sporten bij Maikel. Mijn doel om 10 + kilo af te vallen heb ik mogelijk kunnen maken door de professionele begeleiding die hij geeft tijdens de personal trainingen en de adviezen op het gebied van voeding. Je bent bij deze personal trainer op de juiste plek als je in een ongedwongen sfeer lekker wilt sporten!
Maikel is een top personal trainer! Ik sport al jaren bij hem met veel plezier. Altijd in voor een gezellig praatje met veel humor. En natuurlijk de mooie resultaten die je met hem behaald door middel van zeer gevarieerde trainingen.
Zeer goede en betrokken personal trainer met de juiste begeleiding die bij je past.
Heb mezelf aangemeld om meer spiermassa op te bouwen. Door zijn gedrevenheid en enthousiasme heb ik mijn doel behaald en kijk ik met plezier terug naar het 12 weekse op maat gemaakte trainings en voedings programma.
Maikel Muscle is de beste personal trainer van het Zuiden!
Hele goede begeleiding. Maikel zorgt er echt voor dat je het uiterste uit jezelf weet te halen en helpt je op een leuke manier om je doelen te bereiken!
Goede begeleiding en luistert goed naar wat mijn doelen zijn.
Super fijne begeleiding!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid