facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body Management

Body Management

Info

Body Management wanneer je succesvol wilt afvallen en op gewicht blijven! Dat is mijn kracht en jouw winst!

Geschiedenis

Welkom. Ik ben Helga Sierat en initiatiefneemster van Body Management. Ik help jou zowel mentaal als fysiek bij het behalen van jouw doelstellingen op het gebied van een gezond lichaam en gewicht.

Mentaal help ik jou door mijn specifieke kennis, vaardigheden en ervaring in te zetten op het gebied van begeleidings- en coachingstrajecten. Mijn enthousiasme en motiverende competenties zet ik in om jou de kracht en het doorzettingsvermogen te geven om te komen waar je wilt zijn.

Als orthomoleculair kPNI therapeut maak ik gebruik van de inzichten die ik heb ontwikkeld tussen Body en Mind. Deze kennis gebruik ik bij het samenstellen van de door mij ontwikkelde lifestyle-programma’s.

Dit maakt Body Management uniek in haar werkwijze naar een slank en energiek lichaam waarmee jij vol zelfvertrouwen de hele wereld aan kunt!

Adres: Drafbaan 18, 2632GB Nootdorp
Telefoonnummer: 015 - 310 0874
Stad: Nootdorp
Route: Drafbaan 18
Postcode: 2632GB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Well-NES Well-NES 398 meter Alles voor uw lichaam met behulp van moderne technieken en natuurlijke producten.
Body under construction Body under construction 453 meter Michelle zorgt voor een persoonlijke en professionele begeleiding bij het afvallen. A...
Trainthuis Trainthuis 2 km Goed geholpen!
Recensies
Mijn vrouw komt er altijd weer als een prinses van vandaan, zeker nu met de nieuwe eigenaresse. Die heeft weer de ziel terug in de zaak gebracht en dat merk je aan de resultaten. Het is de prijs ruimschoots waard, want je gezondheid is niet te betalen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid