facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body Feelings

Body Feelings

Info

Massagepraktijk: Ontspanningsmassage, Klassieke massage, Hotstone massage & Sportmassage



"Bij Body Feelings Massagepraktijk in Budel / Weert kunt u terecht voor een Ontspanningsmassage, Sportmassage, Bedrijfsstoelmassage, Hoofdmassage, Zwangerschapsmassage en Kindermassage.Als masseuse sta ik al sinds 2013 met een passende massage voor u klaar en werk ik graag met u aan een goede fysieke en psychische gezondheid.Neem vrijblijvend contact op via de website of telefonisch via 06-13953325."
Adres: Broekkant 49, 6021 CS Budel
Telefoonnummer: 0613953325
Stad: Budel
Route: Broekkant 49
Postcode: 6021 CS


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Sportmassage Budel, Liesbeth massage Budel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Massagepraktijk Binnenbuiten Massagepraktijk Binnenbuiten 1 km Zojuist een heerlijke massage gehad van Sandra! Ze doet het geweldig, nog nooit zo ge...
Musculo sportmassage Musculo sportmassage 1 km Gewoon goed en kundig
Liesbethmassagepraktijk Liesbethmassagepraktijk 2 km Fijne massage gehad.
Aromedicare Aromedicare 2 km Geweldige natuurlijke producten, gebruik ze al jaren, en ook de behandelingen zijn fa...
Recensies
Ik kom nu 3 jaar bij Annalisa en zij heeft mij goed geholpen met mijn reumatische klachten. Zij is altijd goed gehumeurd en altijd in voor een praatje. Zij weet ook altijd feilloos de juiste pijnlijke plekjes te vinden. Nu ben ik al tijden pijn vrij maar ga toch nog maandelijks naar haar om alles bij te houden Annalisa is echt een vakvrouw
Al een tijdje kom ik bij Anna Lisa voor een sport en ontspannings massage. Anna Lisa weet altijd de spieren te vinden die aandacht nodig hebben! Met een drukke baan en veel sporten is een sport en ontspannings massage erg fijn! Ik ben zeer tevreden!! Echt een aanrader!!
Heerlijke massages en vriendelijk ontvangst. 2 jaar geleden hierheen gegaan na een whiplash en laat me nu maandelijks masseren om de boel lekker los te houden.
5 sterren is eigenlijk niet voldoende. Ik beschouw mezelf als bijzonder kieskeurig want masseren, dat kan niet iedereen. Inmiddels kom ik hier toch al een heel aantal jaren. Altijd heb ik een super ervaring. Anna-Lisa heeft altijd goede zin en de massage is altijd geweldig. Dit betekent niet dat de massage altijd hetzelfde is. Ze voelt feilloos aan waar de spieren protesteren of wanneer je een drukke periode hebt gehad. Ze vertelt ook netjes wat ze eventueel anders wil doen en waarom. Ze kletst gezellig mee als je daar behoefte aan hebt en is stil zodra ze merkt dat je gewoon geniet of daar behoefte aan hebt.
Body Feelings is een heel fijne praktijk! Zeer professioneel, erg goed in wat ze doet en fijne communicatie. Ga er altijd helemaal ontspannen weer naar huis! Ik ga er al een tijdje heen en ben van plan dit nog lang te blijven doen!
Al geruime tijd kom ik met regelmaat bij Bodyfeelings voor een ontspanningsmassage. Een heerlijk rust momentje maar ook voor vermindering/herstel bij vaste spieren. Een super fijne salon waar je door Annalisa op een hele prettige ontspannen manier wordt behandeld en in de watten wordt gelegd. Aanrader!
Door een zwaar beroep in combinatie met krachttraining,weet Anna Lisa de spierpijn en pijntjes heerlijk weg te masseren dmv een combinatie van sport en ontspanningsmassage. Een dikke 5 sterren dubbel en dwars waard!
Ontspannende sfeer en top massages. Mijn rug en nek zijn helemaal los geraakt met als gevolg dat ik veel minder last heb van hoofdpijn!
Heerlijke ontspannende massage. Hartelijk welkom en professionele uitstraling. Aanrader! Helemaal tot rust gekomen en uitgerust weer weggegaan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid